Starity

A TLC-lányok ismét színpadra lépnek

2013. április 30. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás lánybanda két megmaradt tagja is részt vesz a Mixtape fesztiválon, ahol a 90-es évek több sikeres zenekara is megjelenik.

hirdetés
A TLC-lányok ismét színpadra lépnek

A Waterfalls című dalukkal világsikert arató TLC két életben maradt tagja megerősítette, hogy fellépnek a július 26-án kezdődő, a pennsylvaniai Hersheypark Stadiumban megrendezésre kerülő kétnapos Mixtape Fesztiválon.

A kilencvenes évek sikeres R&B-csillagjai, Tionne ‘T-Boz’ Watkins és Rozanda ‘Chilli’ Thomas együtt lépnek a színpadra – harmadik társuk, Lisa 'Left Eye' Lopes tragikus halála után csupán néhány alkalommal láthattuk őket együtt.

A TLC-lányok mellett más világsztárok is képviselik magukat a 90-es évekből, hiszen fellép a New Kids On The Block és a Hanson is.

Az MTV News beszámolója szerint a Live Nation szóvivője, Geoff Gordon egy nyilatkozatban elmondta, hogy nagyon izgatottak az ez évi fesztivál miatt, hiszen hihetetlen zenei felhozatallal büszkélkedhetnek, emellett más szórakozási lehetőségekre is lehet számítani.

A Jonas Brothers, Train, The Script, OneRepublic, Rev Run & DJ Ruckus, MKTO, Gavin DeGraw és a Good Charlotte gitárosa, Benji Madden szintén fellép az eseményen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek