Starity

Miss Universe 2013: Carolina Brid képviseli Panamát

2013. május 01. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 30-án ismét megrendezésre került a Miss Panama szépségverseny, ahol 13 lány szállt harcba a koronáért. A Miss Universe Panama címet végül a 22 éves Miss Veraguas, Carolina Brid kapta.

hirdetés
Miss Universe 2013: Carolina Brid képviseli Panamát

Ebben az évben is megrendezték a Miss Panama szépségversenyt, melyre már 2013 januárjától készültek a lányok. Az elején még húsz lánynak volt esélye a korona megszerzésére, azonban a március 4-én megrendezett előverseny során hét versenyző számára véget ért az álom.

A finálé megrendezésére április 30-án került sor Panama fővárosban, azon belül is az Atlapa Convention Központban. A szépségverseny folyamán a lányoknak fel kellett vonulniuk fürdőruhában és estélyiben is. Ezt követően kiosztották a különdíjakat.

Miss Amistad, azaz a legbarátságosabbnak titulált versenyző María Alejandra Tejada lett, aki Chiriquí tartományát képviselte – a lány később a Miss Fitness díjat is elvihette. A legfotogénebbnek a húszéves Anaís Herrerát választották. A Miss Medidas-díjat Miss Panama Centro, azaz María Gabrielle Sealy vihette haza.

A különdíjak kiosztása után kiválaszották azt a hat lányt, akiknek interjút kellett adniuk – közülük került ki a győztes. Az interjúk meghallgatása után a zsűri újra pontozta versenyzőket, ez alapján pedig a harmadik udvarhölgy Zumay Antonio lett, a második Janitzel Ferrera, az első Melanie Ruíz. A Miss Continente Amercano Panama címet María Gabrielle Sealy kapta, Miss Intercontinental Panama Sara Bello lett, koronát végül Carolina Brid nyerte el, így ő lett Miss Universe Panama 2013.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek