Starity

A Family Guy-ban is Kristen Stewart a téma

2013. május 02. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elvesztette a csatát Scarlett Johanssonnal szemben és ismét gúnyt űztek belőle.

hirdetés
A Family Guy-ban is Kristen Stewart a téma

Kristen Stewart az igen megosztó hírességek közé tartozik, hiszen hatalmas rajongótábora mellett bőven akadnak utálói is, akik tehetségtelennek, csúnyának vagy éppen ízléstelennek tartják. Ha pedig ez nem lenne elég, még a Family Guy-ban is megemlítésre került a neve, de nem éppen kedves környezetben.

Történt ugyanis, hogy az április 28-án Amerikában leadott epizódban zajlott egy párbeszéd Lois Griffin és Quagmire között, amely során utóbbi megkérdezte Loistól, hogy Kristen Stewartot vagy Scarlett Johanssont választaná. A válasz így hangzott: „Határozottan Scarlett Johanssont. Egyrészt a mellei miatt, amik Kristen Stewartnak nincsenek. Ráadásul az a benyomásom, hogy Kristennek szüksége lenne egy alapos zuhanyra – válaszolta Lois, majd Joe is belefolyt a beszélgetésbe és hozzátette, hogy piszkosnak tűnik, amire a következő válasz érkezett Loistól – Igen. Valaki ráírhatná, hogy »Moss le« a lapos seggére”

Azonban egy forrás szerint az Alkonyat-filmek sztárját nem zavarta az, hogy gúnyt űztek belőle, sőt viccesnek találta, mivel szerinte nem volt gonosz vagy éppen rossz ízű, ráadásul ennél durvább dolgokkal is szembe kellett állnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek