Starity

Bizarr dolgok, amiket gyerekek mondanak

2013. május 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Reddit azt kérte a látogatóktól, küldjék be a legbizarrabb mondatokat, amelyeket gyermekeiktől hallottak. Most ezeket megosztjuk veletek is.

hirdetés
Bizarr dolgok, amiket gyerekek mondanak
Fotó: Supplied

Nagyjából 11.000 ember küldött választ arra a kérdésre; „Mik a legbizarrabb dolgok, amiket a gyerekeitektől hallottatok?” Úgy fest, rengetegen nevelnek különc kölyköket, válaszaiktól és mondataiktól ugyanis kiráz minket a hideg!

  • A fiam hároméves, kérdezte, ki az az ember a fotón. Mondtam, hogy „a nagypapám, de elhunyt sokkal a születésed előtt.” Erre csak annyit felelt: „De néha odajön hozzám éjjel és ad egy jó éjt-puszit.”
  • Amikor a kislányom négyéves volt, édesanyám mindig vigyázott rá, míg én dolgoztam. Amikor az udvarra ment, kinyitotta az utca felőli ajtót, hogy lássa, mit csinál, de ő bement a házba és azt mondta: „Nagyi, be kéne csuknod az ajtót. Az az ember figyel téged.”
  • Miután egyik este a szüleimnél vacsoráztunk, indultunk a kocsihoz. A hétéves fiam megállt: „Állj! Elfelejtettem elköszönni Nagyitól, muszáj elköszönnöm tőle!” Ragaszkodott ahhoz, hogy látni akarja, meg kell puszilnia és ölelnie. Aznap éjjel meghalt.
  • Lekapcsoltam a lámpákat a fiam hálószobájában, mire megszólalt: „Anya... szemeket látok mindenhol.”

  • Ezt mondta egyik este az ötéves lányom: „Nem zavar téged, hogy esténként az a halott lány figyel téged?”

A bizarr szellemsztorik után érkezett olyan válasz is, ami inkább ijesztő és megbotránkoztató:

  • Az egyik barátom gyereke mondta ezt az apjának: „Apa, én annyira szeretlek, hogy legszívesebben levágnám a fejed, hogy magammal vigyem és mindig lássalak!”
  • Az ötéves fiamnak egy időben mindig rémálmai voltak. Az egyik éjjel berohantam hozzá a kiáltozásra. Rám nézett és azt mondta: „Mama, ki az ott mögötted?”
  • Viccesen megkérdeztem a hétéves fiamtól, aki bele volt zúgva a szomszéd kislányba: „Szerinted hogyan lehetne a barátnőd?” Mire azt felelte: „Hát, én azt mondtam neki, hogy legyen a barátnőm, vagy nem látja a szüleit!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek