Starity

A Szépségkirálynő: már csak egy nap maradt a jelentkezésre

2013. május 03. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 ismét keresi országunk legszebb lányait, akiknek már csak egy napjuk maradt, hogy beadják jelentkezésüket A Szépségkirálynőre. A korábbi győztesek arról meséltek, hogy életük legjobb döntésének tartják, hogy részt vettek a versenyen.

hirdetés
A Szépségkirálynő: már csak egy nap maradt a jelentkezésre
Fotó: David Becker/Getty

A TV2 ebben az évben újra megrendezi a szépségkirálynő-választást, mely végén kiderül, ki az a négy lány, akik országunkat a Miss World, Miss Universe, Miss Earth és Miss Intercontinental versenyen fogják képviselni. A koronázási ceremóniára idén is a nyáron kerül sor, a nevezés pedig a hétvégén lezárul.

Az elmúlt év győztesei csak biztatni tudják a lányokat, Szunai Linda elmesélte, hogy bár tündémesének tűnik, lehetséges bárkinek elnyerni a koronát, ha hisz önmagában. Konkoly Áginak pedig már az fantasztikus élmény volt, hogy a Miss Universe Hungary cím által kijutott Las Vegasba.

„Fantasztikus volt, mert soha nem voltam még ott, és rengeteg sok élményem volt még ebben az egy évben. Ott az eddigi legnagyobb sikert értem el magyar lányként, és nem is gondolná az ember, milyen jó érzés, hogy büszkeséget szerezhettem az országnak.”

Ági a tavalyi hazánkban megrendezett szépségkirálynő-választáson nemcsak egy koronával lett gazdagabb, hanem egy barátnővel is. A verseny győztesével, Cserháti Tamarával azóta is elválaszthatatlanok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek