Starity

Új, őrült zenés sorozat - Austin és Ally a Disney Csatornán

2013. május 03. 22:10   |   Szerző: Disney Channel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha szeretsz nevetni és mindened a zene, akkor imádni fogod a Disney Csatorna legújabb sorozatát, az Austin és Ally-t. A zenés vígjáték két főhőse Austin Moon (Ross Lynch), az extrovertált énekes és Ally Dawson (Laura Marano), a félénk, de rendkívül tehetséges dalszerző. Amikor Ally egyik dala, Austin előadásában óriási sláger lesz, Ally-nek el kell döntenie: küzd álmaiért, és elárulja a nagyvilágnak, hogy ő írta a dalt, vagy hagyja, hogy Austin learassa a babérokat.

hirdetés
Új, őrült zenés sorozat - Austin és Ally a Disney Csatornán
Fotó: Disney Channel

A Disney Csatorna új, zenés sorozatának főszereplői két teljesen ellentétes személyiség: Ally, a visszahúzódó lány, aki hihetetlen dalszövegíró képességgel van megáldva, és Austin, az extrovertált zenész-énekes. A két tini és minden lében kanál barátaik, Trish és Dez ugyan cseppet sem hasonlítanak egymásra, de éppen ezért remek csapatot alkotnak együtt.

A bonyodalom akkor kezdődik, amikor Austin és haverja, Dez, “kölcsön veszik” Ally egyik szerzeményét, felveszik és klipet forgatnak hozzá. Kiposztolják a netre, és Austin egy éjszaka alatt hihetetlenül ismertté és népszerűvé válik. Austin élvezi a hirtelen jött sikert, amit azonban Ally nélkül könnyen el is veszíthet, ezért minden erejével azon ügyködik, hogy a lány még több sláger gyanús dalt írjon neki.

Ugyanúgy, mint a sorozatban, a négy fiatal a forgatások szünetében is igyekszik feldobni a hangulatot. A mályvacukor csata a folyósokon és a horrorfilmes riogatás csak néhány példa a számtalan csíny közül, amivel levezetik a feszültséget.

És természetesen az édesség: a desszerteken kívül a rejtett jégkrémes polc körül sündörögnek a legtöbbet, hétfőnként pedig Süti napot tartanak a hosszú olvasópróbák előtt. Raini Rodriguez (Trish) azt is elárulta, hogy nagy meglepetésükre Ross Lynch (Austin) házi készítésű süteménye volt eddig a legfinomabb.

A fiúk a sorozatban is különös meglepetéseket tartogatnak, az állatbolond Dez például kötélhúzó versenyt rendez egy kenguruval, de egy lámát is bemutat barátainak.

A vadiúj, izgalmas sorozat május 11-én, szombaton, 10.30-kor, mindjárt egy duplaepizóddal rajtol a Disney Csatornán, majd májusban minden szombaton, ugyanebben az időpontban új részekkel jelentkezik.

Ha kíváncsi vagy, hogy befutnak-e a srácok és, hogy Ally elárulja-e a nagyvilágnak, hogy ő írta a dalt, akkor kövesd május 11-től, minden szombaton Austin és Ally nem éppen átlagos hétköznapjait!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek