Starity

Klippremier: Vanessa Hudgens, YLA — $$$ex

2013. május 03. 19:07   |   Szerző: Mia124

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens a YLA nevű lánybandával állt össze egy szám erejéig, így született meg a $$$ex című dal, amelyhez most elkészítették a videoklipet is!

hirdetés
Klippremier: Vanessa Hudgens, YLA — $$$ex

Vanessa Hudgensről tudjuk, hogy nem csakszínészi tehetsége, hanem kivételes hangja is van, így nem csoda, hogy a YLA nevű lánybanda szemet vetett rá, és a $$$ex című dalukhoz – amit egyébként Vanessa legújabb filmje, a Spring Breakers ihletett – felkérték énekesnek. Az öt lányból álló csapat – név szerint Brooke Adams, Noreen Juliano, Laura New (aki egyébként Vanessa egyik legjobb barátnője), Dominique Domingo és Jamie Lee Ruiz – nagyon örültek, hogy Vanessa igent mondott a felkérésre, és neki is álltak a közös munkának.

A dal kapcsán mindenki azt találgatta, hogy vajon ez lesz-e Vanessa visszatérő slágere, ugyanis egy ideje már csak a színészetnek szentelte az életét, de egy interjúban azt is elmondta, hogy szívesen énekelne újra, bár most elfoglalt a filmjeivel és saját divatkollekción is dolgozik. Amikor Vanessát a dalról kérdezték, elmondta, hogy még nem tér vissza, de örült a lehetőségnek, és hízelgőnek érezte a felkérést, így igent mondott.

A videoklip ma jelent meg a tengerentúlon, így jutott el hozzánk is a YouTube-on keresztül. Maga a klip a Harmonic Light fotóstúdió közreműködésével készült és nagyon passzol a dalhoz, így csak reménykedhetünk, hogy Vanessa hamarosan ismét stúdióba vonul – vagy a YLA-val, vagy egyedül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek