Starity

Mark Owen szólóturnéra indul Nagy-Britanniában

2013. május 04. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kilencvenes évek népszerű fiúcsapata, a Take That egykori énekese egyedül indul turnézni a szülőhazájában.

hirdetés
Mark Owen szólóturnéra indul Nagy-Britanniában

Mark Owen nemrég bejelentette, hogy szólóturnéra indul júniusban, amely során fellép Nagy-Britannia legnagyobb városaiban. Az énekes legújabb – szám szerint negyedik – szólóalbuma, a The Art Of Nothing június 10-én jelenik meg.

„A lelki világomnak jobban esik, ha nem szólóalbumnak, hanem projektnek nevezem a lemezemet, mert olyan sok emberrel dolgoztam együtt rajta” – mondta Mark.

Az anyag legnagyobb részét a Rabbit Hutch-ban vették fel – ez a stúdió az énekes kertjének hátsó részében áll és ő maga építette fel. „Már húsz éve készítek dalokat, és nem igazán tudom, mi mást csinálhatnék az életben. Ez a hobbim és a munkám egyszerre.”

Ez az év eléggé zsúfolt lesz Mark számára, hiszen nemrég egykori zenésztársával, Gary Barlow-val megerősítették, hogy 2013-ban új Take That-albumon fognak dolgozni. Május 10-én, reggel kilenc órától lehet megrendelni a jegyeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek