Starity

Kamu terhességgel mentette volna magát Reese Witherspoon

2013. május 03. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű színésznőt nemrég letartóztatták, mivel nem engedelmeskedett a rendőri felszólításnak – most kiderült, hogy még több van Reese rovásán.

hirdetés
Kamu terhességgel mentette volna magát Reese Witherspoon

Nemrég megjelent az interneten egy videó, ami egy, a műszerfalra erősített kamerával készült és bemutatja Reese Witherspoon április 19-ei letartóztatását, valamint a színésznő hamis állítását, miszerint gyermeket vár.

Az ABC-vel készített interjúban Witherspoon többször is bocsánatot kért és elmondta: „Fogalmam sincs, miket mondtam akkor éjjel. Egyszerűen pánikba estem. Mindenféle őrült dolgokat beszéltem összevissza. Azt mondtam a rendőröknek, hogy állapotos vagyok. Nem vagyok állapotos... Ez egy nagyon ijesztő helyzet volt a számomra, nagyon féltettem a férjemet, de ez nem kifogás.”

A színésznőnek 100 dollár büntetést kell fizetnie a bíróság ítélete szerint.

„Ha egy rendőr azt mondja neked, hogy maradj a kocsiban, akkor a kocsiban kell maradnod. Már megtanultam egy életre. Sokat tanultam [ebből az esetből].

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek