Starity

Ana Brenda Contreras férjhez ment

2013. május 04. 13:01   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ana Brenda Contereras a napokban erősítette meg, hogy már egy hónapja férjhez ment Alejandro Amayához.

hirdetés
Ana Brenda Contreras férjhez ment

Az elmúlt hetekben többször is népszerű téma volt a mexikói sajtóban, hogy a tehetséges színész-énekesnő, Ana Brenda Contreras férjhez ment volna párjához, Alejandro Amayához. Ekkor Ana Brenda megcáfolta ezeket a híreket, ám a napokban ő maga erősítette meg, hogy egy hónappal ezelőtt Las Vegasban kimondták egymásnak a boldogító igent.

„Igen, férjhez mentem. Ez egy szuper döntés volt a részemről. Hihetetlenül boldog vagyok! Eddig csak azért nem beszéltünk róla, mert Alejandróval szerettünk volna várni egy picit, de már egy hónapja házasok vagyunk„ – nyilatkozta Ana Brenda

A Corazón Indomable főhősnője szerint ez a legjobb dolog, ami valaha is történt vele: „Hirtelen döntöttünk így, de nagyon élvezzük, én élvezem a legjobban. Köszönöm Istennek, hogy mellettem van valaki, aki szuper biztonságot ad és intelligens.”

Ana Brenda azt is elmondta, hogy amint befejezi telenovellája forgatását, eltűnik egy időre a reflektorfényből, és férjével elutaznak Mexikóból néhány hónapra, hogy élvezzék szerelmüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek