Starity

Lindsay Lohan bejelentkezett az elvonóra

2013. május 04. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan péntek hajnalban bejelentkezett az egyik rehabilitációs intézménybe.

hirdetés
Lindsay Lohan bejelentkezett az elvonóra

Eredetileg úgy volt, hogy Lindsay Lohan csütörtökön vonul be a New Yorkban található Seafield Centerbe, ám mivel az intézmény engedélyeztetése, hogy alkohol- és drogfüggőket is kezelhessenek, még mindig csak folyamatban van, így a bíróság egy másik rehabot jelölt ki a sztár számára.

A Los Angelesben lévő Morningside-ba kellett volna mennie, ám Lindsay csak néhány percet töltött az intézményben, mert egy nevét el nem áruló forrás szerint nem találta megfelelőnek. Miután azonban otthagyta az épületet, a hír bejárta a világsajtót, és mindenki azt kezdte találgatni, hogy miért döntött így a filmcsillag.

A rendőrkapitányság elfogató parancsot is kiadott volna abban az esetben, ha a sztár péntek reggelig nem jelentkezik be valamelyik intézménybe. Lohan kiasszony azonban nem várta meg reggelt, hanem előbb, azaz már hajnalban bejelentkezett a Los Angeles-i Betty Ford intézménybe.

A rehabilitációs központot május 10-én fogják ellenőrizni, hogy megfelel-e a követelményeknek, de mivel a sztárt korábban is kezelték ott hasonló problémával, így valószínűleg a bíróságnak nem lesz ellenvetése ezzel a hellyel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek