Starity

Vanessa Hudgens: „Nehezen találtam magamra”

2013. május 05. 15:03   |   Szerző: Mia124

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens legújabb filmjében, a hamarosan megjelenő Gimme Shelterben egy hajléktalan tinédzsert alakít, s olyannyira bele kellett élnie magát a szerepbe, hogy egy idő után nehezen találta meg újra önmagát.

hirdetés
Vanessa Hudgens: „Nehezen találtam magamra”

Vanessa hamarosan a mozikba kerülő filmjében Agnes „Apple” Bailey-t, a hajléktalan tinédzsert alakítja, akinek sorsa eléggé hányattatott. Anyja drogfüggő és egy sztriptízbárban dolgozik, és a 16 éves lányt is bele akarja rántani ebbe az életformába, valamint lelkileg és fizikailag is bántalmazza őt. Apple viszont többet akar az élettől, ezért elindul, hogy megkeresse vér szerinti apját New York előkelő negyedeiben.

Vanessa Hudgens a forgatások előtt szerette volna jobban megismerni azt az életformát, amit a filmben majd magáénak kell éreznie, ezért két hétig egy hajléktalanszállón lakott, így jobban megismerhette az ott élők gondolkodását. A szerep kedvéért pedig nemcsak bomba alakjától vált meg – hiszen felszedett jó pár kilót –, hanem csodaszép hosszú hajkoronáját is saját maga vágta le a film forgatása közben.

Vanessa nemrég nyilatkozott a People-nek a filmmel kapcsolatban arról, hogy mennyire nehéz volt számára újra megtalálnia önmagát.

„Kész küzdelem volt, hogy újra megtaláljam magam. De diétával és sok edzéssel visszakaptam az önbecsülésem és azt, aki vagyok. Nagyon nehéz volt nekikezdeni, hiszen én magam vágtam le a hajamat. Aztán a forgatás végére már egy teljesen más embert láttam a tükörben, és azt láttam, hogy teljesen elveszett az a Vanessa belőlem, aki eddig voltam. Újra fel kellett építenem magam. De egyben ez egy csodálatos utazás volt, és minden színész álma.”

Az a lány, aki tehát a film után visszanézett rá a tükörből, nem ő volt, és elvesztette azt a magabiztosságot, ami eddig az övé volt. A cél eléréséért kemény edzésekbe fogott, sokat jógázott, hogy egy ilyen tapasztalat után visszanyerje lelki egyensúlyát is, és újra az a lány lehessen, akinek mindenki ismerte.

Vanessa nagy átváltozását egyébként a külföldi filmes szakma is figyelemmel kísérte, és a hírek szerint a film nemzetközi megjelenése után akár különböző díjakra is számíthat, amivel a film iránt nyújtott önfeláldozását honorálhatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek