Starity

Nina Dobrev megtiltja párjának a főszerepet

2013. május 05. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrev és Ian Somerhalder a népszerű sorozat, a Vámpírnaplók forgatása alatt szerettek egymásba, és szerelmük azóta is rendíthetetlen, hiába a 10 év korkülönbség. Nina azonban nem szívesen engedné szerelmét nélküle játszani a Szürke ötven árnyalatának filmadaptációjában.

hirdetés
Nina Dobrev megtiltja párjának a főszerepet

Köztudott tény, hogy Ian Somerhalder neve is felmerült abban a reményben, hogy esetleg ő alakíthatná a népszerű könyvsorozat filmadaptációjában, a Szürke ötven árnyalatában Christian Grey szerepét. Értesüléseink szerint Ian szívesen vállalná is a szerepet, azonban barátnője, Nina Dobrev kevésbé örül a felkérésnek, mivel nem szeretné, ha Ian nélküle játszana a filmben.

Mindazonáltal mindeddig Nina neve nem merült fel az esélyesek között Anastasia Steele szerepére, ám a Vámpírnaplók rajongói reménykednek abban, hogy a pár együtt lesz látható a 2014-re várható filmben, hiszen egyre több YouTube-videó lát napvilágot – főként rajongóik által készített, hamis előzetesek –, melyben Ian és Nina láthatóak Steele és Grey szerepében.

Egyelőre nem került hivatalos publikálásra, hogy végül kik alakítják majd a főbb szerepeket, bár április végén Alex Pettyfer részt vett egy tesztforgatáson. És hiába a britek tiltakozása a könyv filmre vitelét illetően, jövőre megérkezik a hazai mozikba is a sikersorozat filmadaptációja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek