Starity

Katalin hercegnő kisfiút hord a szíve alatt

2013. május 05. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután fény derült a tényre, miszerint Katalin hercegnő várandós, rögtön megkezdődtek a találgatások, hogy vajon kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt az újdonsült hercegnő. Harry herceg azonban véget vetett a találgatásoknak és világgá kürtölte: unokaöccse lesz!

hirdetés
Katalin hercegnő kisfiút hord a szíve alatt
Fotó: Reuters

Köztudott tény, hogy Katalin hercegnő babát vár – a királyi család legnagyobb örömére. Az újdonsült családtagnak hamar sikerült belopnia magát a brit uralkodófamília szívébe, hiszen Vilmossal évek óta dúl köztük a szerelem, emellett pedig Erzsébet királynő is előszeretettel osztja meg vele kétségeit és gondolatait a családot illetően.

Mindazonáltal korábben felröppent a pletyka, miszerint Katalin „elszólta” magát és kislányt vár, bár e szóbeszéd alaptalannak bizonyult, a minap ugyanis Harry herceg elújságolta barátainak, miszerint nem unokahúga, hanem unokaöccse születik majd júliusban.

Egy Harryhez közel álló barát elmondása szerint az ifjabbik herceg mindenkivel megosztotta a hírt, hogy unokaöccse születik majd és hogy ez milyen boldogsággal tölti el. „Kate mindig is fiút szeretett volna. A családhoz legközelebb álló barátok és rokonok már tudják egy ideje, hogy fiú lesz a trónörökös és már neki is láttak, hogy fiús témájú ajándékokkal halmozzák el a párt. Tele lesz a ház csupa kék dolgokkal” – árulta el a barát a The Mirrornak.

A baba nevét illetően még nem lehet tudni semmit, azonban – mint már korábban beszámoltunk – a várandós hercegnőt már hetek óta lehetséges névötletekkel bombázzák barátai. A brit uralkodócsalád tehát megnyugodhat: lesz, aki továbbviszi a családi nevet és esetlegesen irányítja majd a jövőben az országot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek