Starity

Justin Timberlake és Jessica Biel babát szeretnének

2013. május 05. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Timberlake és Jessica Biel már öt éve alkottak egy párt, amikor úgy döntöttek: hivatalosan is összekötik az életüket egy nagyszabású, romantikától telített olasz lagzi keretein belül.

hirdetés
Justin Timberlake és Jessica Biel babát szeretnének

Justin és Jessica már több mint öt éve alkotnak egy párt és közel hét hónapja házasok. Más párokhoz hasonlóan, az ő fejükben is szöget ütött a gondolat, miszerint ketyeg a biológiai óra és ideje lenne a családbővítésnek.

Köztudott tény, hogy Justin idén nyáron Jay-Z-vel turnézik szerte az Államokban és csak augusztusban tér haza feleségéhez. Egy Justinhoz közel álló barát elmondása szerint Jessica és Justin szeretnének mihamarabb a reprodukció útjára lépni és belekezdeni a babaprojektbe.

Úgy tűnik, Justin és Jessica házassága végtelenül idillinek és csodásnak bizonyul, hiszen április 24-én Justin Ellen DeGeneres show-jában megmutatta romantikus oldalát egy gyengédséggel telített nyilatkozat keretein belül: „Amikor csak megpillantom őt, amikor ő nem tudja, hogy nézem, azt érzem, hogy soha nem hozhatsz jó döntéseket, ha életed során csak rossz döntéseket hoztál...csupán egyetlen döntést kell hoznod. Mert ő (Jessica) ilyen. Nincs is jobb, mint feleségül venni a barátodat! Nincs is jobb, mint feleségül venni a legjobb barátodat! Ez az, ami passzol hozzám” – vallotta Justin.

Szó, ami szó, a rajongók lassan felkészülhetnek, hogy Jessica és Justin hamarosan visszavonulnak, és kezdetét veszi a Timberlake-családtervezési program.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek