Starity

Demi Lovato és Niall Horan csak barátok

2013. május 08. 17:05   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem egyszer röppentek fel a pletykák, miszerint a két sztár közt több van, mint barátság, de ezt Demi maga cáfolta meg.

hirdetés
Demi Lovato és Niall Horan csak barátok

Demi Lovato nemrégiben magyarázta el, hogy nehezen talál igaz barátokra, de mára már mégis akad számos ilyen ember az életében – az egyik ilyen nem más, mint Niall Horan. Nem egyszer röppentek fel olyan pletykák, hogy több van köztünk, mint barátság, hiszen Niall többször hangoztatta, hogy jó nőnek tartja Demit, de a lány nem keresett párkapcsolatot.

„Nagyon fárasztó tud lenni ez a sok pletyka. Sok minden nem történt meg. Niall nagyon édes fickó, megértjük egymást, de én csak barátként tekintek rá. Sosem léptük át a határt.”

Deminek van egy úgynevezett „Feketelistás könyve”, ahol a kevésbé kedvelt sztárjai kapnak helyet. Köztudott, hogy Lovato nem nagyon szereti Simon Cowellt, s most elárulta, parancsolgatni szokott neki az X-Faktor atyja. „Ő egy vén szivar. Van neki szíve, csak nem engedi, hogy bárki láthassa. Ha bemegy egy szobába, mindenkit ugyanúgy kezel – kezet fog mindenkivel” – jellemezte Demi Simont. A teljes interjú júniusban jelenik meg, a Company magazinban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek