Starity

Feltörekvő sztárok nyomában: Christina Parie

2013. május 07. 17:05   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében bemutatunk egy olyan sztárt, aki az X-Factor ausztrál verziójában vált ismertté, mára pedig egyre több videójával találkozhatunk az interneten. Ő nem más, mint Christina Parie.

hirdetés
Feltörekvő sztárok nyomában: Christina Parie

Christina Parie 2011-ben, azaz mindössze 15 évesen jelentkezett az X-Factor című tehetségkutató műsor ausztrál változatába, ahol Melanie Brown volt a mentora.

Az ifjú énekes, bár nem lett az első három helyezett egyike sem, a műsor több élőshow-jába is – szám szerint hétbe – bejutott. Ezek során olyan dalokat adott elő, mint Kelly Clarkson Since U Been Gone című slágere, vagy éppen Avril Lavigne I’m With You című szerzeménye.

2012. július 13-án aztán a Warner Music Australia jóvoltából az üzeletek polcaira került első hivatalos kislemeze 16 & Unstoppable címmel, amelyhez még azelőtt videoklipet is forgatott Sequoia rendezésével. A kisfilm néhány nappal a kislemez megjelenése előtt fel is került az internetre.

2012. július 27-én aztán piacra dobta első EP-jét, 16 & Unstoppable címmel, amelyen a címadó dal mellett helyet kapott a My Life Story, a Back To Life, a Sorta Wanna Be With Me, illetve az Ex Oh! című felvétel is.

A fiatal lány saját dalai mellett szívesen énekli másokét is, amelyeket meg is oszt rajongóival. Többek között Taylor Swift We Are Never Ever Getting Back Together vagy éppen David Guetta és Sia Titanium című dala is szerepel előadásai között.

Saját dalainak akusztikus változatait is előszeretettel előadja, amelyek szintén fellelhetőek videó formájában a YouTube videómegosztó portálon. Érdemes megemlíteni például Ex Oh! című dalát, amely akusztikusan is éppolyan jól szól, mint stúdióverzióban.

Christina egyébként nemcsak hangjával, hanem külsejével is ad okot arra, hogy beszéljünk róla: sokak szerint ugyanis nagyon hasonlít Rebecca Blackre, míg mások szerint inkább olyan, mint Demi Lovato.

Az énekesnő természetesen annak ellenére, hogy hasonlít az előbb említett szépségekre, saját magát adja, ahogy ők is, így mindannyian egyedinek mondhatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek