Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók - Nina Dobrev

2013. május 26. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk ezúttal a Vámpírnaplók szépséges sztárjával folytatódik.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók - Nina Dobrev
Fotó: Nylon Magazine

A bájos és gyönyörű színésznőről, Nina Dobrev-ről szinte csak jó képet lehet csinálni, hiszen modellnek sem utolsó, azonban hiába az irigylésre méltó külső, vannak akiknek még így sem elég jó. Így akadt már példa arra, hogy segítségül hívták a jó öreg Photoshopot egy-egy fotózás alkalmával, ám az eredmény sok esetben sokkal inkább visszataszító, mintsem irigylésre méltó lett.

A legjobb címlapfotók:

Seventeen – 2012/Október

A tinimagazin tavalyi címlapfotója tagadhatatlanul a legjobbak közé tartozik Nina és a Seventeen számára is. A fotózás helyszíne a szabadban volt, pontosabban egy Greenfield ranch nevezetű helyen, ami pedig a ruhákat illeti, a színek és a bohókás darabok vitték a pálmát, melyek összességében igazán elbűvölő hatást keltettek.

Jezebel2010/Június

Ezt a borítót egy szóval tökéletesen le lehet írni: káprázatos. Lélegzetelállító helyszín, dekoráció, ruha, frizura és haj – mindössze ennyi kell egy ilyen pompás fotóhoz és ugyebár a természetesség, amit Photoshoppal nem lehet odaszerkeszteni.

Flare – 2011/Február

Egy újabb dicséretre méltó vidám, mégis dögös címlap, amit a Flare magazin fotósának köszönhetünk. Hiába a februári számról van szó, egy kis tavaszias hangulatot varázsoltak a télbe ezzel a virágos háttérrel, amihez remekül passzoltak a lágy hullámok a hajában, a szolid smink és a fenomenális L’Wren Scott ruha.

Saturday Night – 2010/Szeptember

Nina köztudottan olyan hölgyemény, akiről nehéz rossz képet készíteni. Ezt bizonyítja ez a darab is, melyen igazán elragadó, de tekintete eközben csábos is, így pedig telitalálat lett a címlapra, hiszen valószínűleg sok embert csalogatott az újságárushoz.

Entertaiment Weekly – 2012/Február

A magazin három különböző címlapfotóval is kedveskedett a Vámpírnaplók rajongóinak, melyek egytől-egyig hihetetlenül dögösre sikeredtek. Akadtak olyanok, akiknél kiverte a biztosítékot a fotósorozat, szerintük ugyanis túl kihívó lett, azonban azt el kell ismernünk, hogy nagyot aratott az Entertaiment Weekly ezzel a húzással, hiszen túlfűtött, de egyben igényes is lett a sorozat.

A legrosszabb címlapfotók:

Joy – 2012/December

Határozottan elismerhetjük, hogy ez a címlap egyszerűen borzasztó lett! Nem elég, hogy Nina szinte hibátlan babaarcát még makulátlanabbá varázsolták, így pedig alig vehetők ki vonásai, de még gyönyörű barna haját is feldobták néhány szőkés melírcsíkkal – ez a sok javítgatás már túl sok!

Elle Girl – 2010/December

Ezúttal is a retusálás áldozatául esett a Vámpírnaplók főhősnője. Arcán annyira eltusolták jellegzetes vonásait, hogy egyedül arccsontja vehető ki, azonban ha lejjebb tekintünk, észrevehetjük, hogy elfelejtették továbbvinni a simítást, így kissé egyenlőtlen bőre.

Cleo – 2012/Április

Egy újabb agyonphotoshoppolt címlapfotó és egy újabb hatalmas gratuláció azon személy(ek)nek, akik ennyire el tudnak rontani egy csodálatos nőt. Nem elég, hogy szinte hófehérre sápasztották Nina bőrét, de szemének is olyan csillogást adtak, hogy még a Csillagszemű juhász is megirigyelné azt!

Twist - 2011/Szeptember

Nem túl meglepő módon ismét a túl nagymértékű feljavítás a probléma. Kezdjük ott, hogy az eredeti képen a színésznő egy fekete ruhát visel, amit itt lilára színeztek át, plusz haját is kicsit világosabb barnára festették. De ami a leginkább szembetűnő, az az arca, amit olyannyira elmaszkíroztak, hogy szinte fel sem lehet ismerni.

Twist 2011/Május

Nagyon úgy tűnik, hogy a Twist készítői szeretnek a tökéletesre törekedni, azonban ez nem nagyon akar sikerülni nekik. Ninát ezúttal is kis „ráncfelvarrásra” küldték el, ruhatárát is egy kicsit harsányabb színekkel dobták fel, mitöbb sminkjével is a vidámabb összhatást szerették volna elérni, azonban a kívánt hatást nem sikerült elérni, hiszen sokkal inkább egy bohócra hasonlít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek