Starity

Varázslatos videóval jelentkezett Doda

2013. május 08. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán látott napvilágot Dorota Rabczewska, azaz Doda legújabb videoklipje, mely az Electrode című dalához készült.

hirdetés
Varázslatos videóval jelentkezett Doda

Doda 2000 és 2007 között egy lengyel bandában énekelt, majd ezután szólókarrierbe kezdett, ami nem is indult rosszul. Eddig kiadott már három nagylemezt, a negyedik pedig idén jelenik meg. A pontos megjelenésről egyelőre nincs hír.

Az énekesnő Electrode című száma a 2011-es lemezéről való, mely hazájában platina lett. A klip igazán gyönyörűre sikerült, csupán ő és egy kislány szerepelt benne. Ahogyan a címe is mondja, elektromos feszültség is jelen volt. Doda egy rózsaszín burokban énekelt, és a kislány egyre közelebb jutott hozzá. Egy idő után lett elég bátorsága ahhoz, hogy megérintse a burkot, de sajnos csakhamar a vízben találta magát. A lény azonban megmentette a lányt, aki nem láthatta teljes valóban a hableányt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek