Starity

Különleges szerepet kap Eric Saade az Eurovízión

2013. május 08. 22:10   |   Szerző: niky1996ful

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő héten kezdetét veszi a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál Malmöben, Svédországban, és a svéd énekesnek különleges feladatot szántak a show készítői.

hirdetés
Különleges szerepet kap Eric Saade az Eurovízión

Mivel tavaly Loreen megnyerte Bakuban az Eurovíziót az Euphoriával, idén Svédország rendezheti Európa egyik legjobban várt éves rendezvényét. Igazán nagy show-t ígérnek a svédek, akiknek ez már az ötödik lesz.

Korábbról tudni lehet, hogy a műsorvezető Petra Mede lesz, viszont eddig a Green Room-beli tudósító/műsorvezető kiléte kérdéses volt. Ma bejelentették, hogy ezt a szerepet idén Eric fogja betölteni.

Ő az, aki valóban átérezheti, hogy mit éreznek a versenyzők a pontok kihirdetése alatt a nagy döntőben, hisz 2011-ben ő is tapasztalta, és bár sokáig vezetett, végül a harmadik helyen végzett a Popularrel, így a versenyzőkkel való beszégetés a nagy izgalomban igazán testhez álló feladat lesz számára.

„Klassz lesz a Green Roomban lenni az ESC alatt. Bár furcsa lesz felvenni a ”műsorvezető arcot„. Amikor a reflektorfényben vagyok, énekelni akarok. De most csak magam leszek” – írta Eric a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek