Starity

Új évad helyett film készül a Borgiákból?

2013. május 08. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem biztos, hogy el fog készülni a negyedik évad, mivel jóval alacsonyabb a nézettség, a rendezőnek viszont máris új tervei vannak.

hirdetés
Új évad helyett film készül a Borgiákból?

Kicsi a valószínűsége, hogy a Showtime-on futó, Borgiák című sorozatot berendelik a negyedik évadra – annak ellenére, hogy már évekkel ezelőtt kijelentették, négy szezont szánnak a történelmi drámának. Végső döntés még nem született, a csatorna ugyanis kivárná inkább a szezon végét, de a rendező, Neil Jordan azt fontolgatja, ha kasza lesz, másként fejezi be a sorozatot – számolt be a Deadline.

„Befejezném egy kétórás mozifilmmel – mondta a brit sajtónak. – Újabb tíz epizód rendkívül fárasztó lenne, így kiterveltem a filmet, ha a Showtime beleegyezik, júniusban leforgatjuk ugyanazokkal a szereplőkkel, és a pápa végre borzalmas kínok közt meghalhat.”

A harmadik évad első epizódja 582.000 nézőt vonzott a képernyők elé, ami rendkívül alacsony, habár azóta néhány tíz-, majd százezerrel gyarapodott a nézőszám, legutóbb majdnem elérte az egymilliót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek