Starity

Winona Ryder nem elég csinos a színészethez

2013. május 09. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karrierje kezdetén legalábbis ezzel küldte el őt az egyik rendező – a színésznő most mindenről beszámol.

hirdetés
Winona Ryder nem elég csinos a színészethez
Fotó: Michael Thompson/W

A színésznő nemrég az Interview magazin alanya volt, nemcsak fotósorozatot, hanem interjút is készítettek az Ollókezű Edward és A kismenő sztárjával.

„Akkoriban épp sehogy sem néztem ki. Ha ránézel a Lucasra [1986; az első filmje] vagy az első öt-hat filmemre, látod, hogy a karaktereim nem éppen vonzóak” – elárulta, nem véletlenül választotta ezeket a szerepeket, hiszen ha elutasította volna őket, talán ma nem lenne sehol.

Az egyik rendező a válogatáson ugyanis az alábbi szavakat intézte hozzá: „Figyelj, kölyök. Nem kellene, hogy színésznő legyél. Nem vagy elég csinos. Menj vissza, bárhonnan is jöttél, menj suliba, csak ezt felejtsd el. Nincs meg benned a szépség, kész.” A színésznő szerint a rendező úgy vélte ráadásul, ezzel szívességet tett neki.

Ryder nem egyszer kapta meg ezeket, számtalanszor nevezték csúnyának és elutasították a jelentkezését. Szerencsére a szüleitől merített erőt, akik mindig azt mondták neki: „Különleges vagy. Nem kell beolvadnod a többiek közé.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek