Starity

Megérkezett Avril Lavigne új klipje

2013. május 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril Lavigne közel két évig váratta rajongóit előző nagy sikerű albuma, a Goodbye Lullaby óta, és lassan, de behozza a lemaradást, hiszen nemrégiben elérhetővé vált legújabb kislemeze, a Here's To Never Growing Up, azonban a hivatalos videoklip még csak ma jelent meg.

hirdetés
Megérkezett Avril Lavigne új klipje

Rajongók milliói várták már az énekesnő soron követköző nagylemezét, melynek munkálatai során szeretett egymásba Avril Lavigne és Chad Kroeger. Mint már beszámoltunk róla, a szőkeség nagyon boldog vőlegénye oldalán és hamarosan megcsendülnek az esküvői harangok is a fiatalok feje fölött. Avril rajongóinak nagy örömére pedig a mai nap során feltöltésre került a Here's To Never Growing Up hivatalos videoklipje is.

Már hetek óta nyomon lehetett követni az új klip munkálatait, hiszen a gyönyörű énekesnő nap mint nap tudósított hivatalos közösségi oldalain és megosztotta követőivel, hogy éppen hol tartanak a klip készítésével, és az végre megérkezett!

A videó – akárcsak Avril – nagyon fiatalos és vadóc. Iskolatai jelenetekben láthatjuk az idén 29. születésnapját ünneplő Lavigne-t. A kisfilmmel Avril fiatalkorát, iskolaéveit kívánta visszaidézni, nem kihagyva a folyosón való szaladgálást és a végzős bált sem. Érdekesség, hogy a klipben megjelenik Avril egykori párja, zenésztársa és egyben legjobb barátja, Evan Taubenfeld is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek