Starity

Kaylee DeFer első gyermekével várandós

2013. május 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már korábban is pletykáltak arról, miszerint a sorozatsztár váradós, azonban ezúttal a hír igaz: május 5-én Kaylee hivatalosan is megerősítette, miszerint anyai örömök elé néz.

hirdetés
Kaylee DeFer első gyermekével várandós
Fotó: Paul Zimmerman/WireImage; Andy Kropa/Getty

Kaylee és párja között bő 16 év korkülönbség van, mindazonáltal úgy tűnik, a lehető legnagyobb a boldogság a szerelmesek háza táján, hiszen már hivatalos megerősítésre került a hír: Kaylee terhes.

„Nem terveztük, hogy teherbe esek, de most nagyon is élvezzük ezt. (...) Úgy gondoljuk, hogy fiú lesz. Vagyis, a doki szerint 95% az esély arra, hogy fiú” – nyilatkozta boldogan a színésznő. Kaylee és Michael tervei között a házasság egyelőre nem szerepel, azonban rajongóik örömére a pár nagyon boldog. Kaylee azt is elárulta, hogyan készül a jövevény érkezésére:

„Rengeteget sütök-főzök, de nem szükségszerűen, csak egészséges dolgokat. 16 éves korom óta nem diétáztam. Nem igazán figyeltem oda a testalkatomra az utóbbi 10 évben. Ez a munkám, és most bűntudat nélkül élvezem a terhességem, sokat alszom és sokat eszek” – vallotta a sztár. Minden valószínűség szerint itt az ideje, hogy a színésznő jobban odafigyeljen az egészségére, hiszen hamarosan náluk is tiszteletét teszi a gólya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek