Starity

Andrew Garfield csatlakozik Martin Scorsese filmjéhez

2013. május 10. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű rendező már lassan negyed évszázada tervezi, hogy a saját elképzelése szerint megfilmesíti a japán író, Shusaku Endo történelmi regényét, a Silence-t (az eredeti japán változatot 1971-ben készítették el), most azonban valódi haladást ért el.

hirdetés
Andrew Garfield csatlakozik Martin Scorsese filmjéhez

Nemrég sikerült megszerezni az anyagi támogatást a szívéhez nagyon közel álló filmjéhez, ugyanakkor a produkció zöld utat kapott, és a Csodálatos Pókember sztárja, Andrew Garfield is megerősítette, hogy szerepelni fog a filmben, mégpedig övé a főszerep.

Garfield mellett állítólag olyan tehetséges színészek is játszanak majd, mint Ken Watanabe, Daniel Day-Lewis és Benicio Del Toro – az ő jelenlétüket azonban még nem erősítették meg hivatalosan. A forgatás 2014 júniusában kezdődik, és jelenleg a helyszínről folynak a tárgyalások.

Scorsese már 1996-ban elkészítette a forgatókönyvet, amely egy portugál származású, jezsuita misszionárius történetét mutatja be, akit Japánba küldenek, hogy az egyház érdekeit érvényesítse és bizonyos vádakat kivizsgáljon. A rendezőt különösen inspirálta, ahogyan a regény a keresztény témákkal és ideológiákkal foglalkozik.

A rendező legutóbbi munkája, a The Wolf of Wall Street novemberben kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek