Starity

Amanda Bynes felfüggesztett börtönbüntetést kapott

2013. május 10. 16:04   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerikai Hófehérke és a Miről álmodik a lány? főszereplőjétől, Amanda Bynestól zeng megint a sajtó.

hirdetés
Amanda Bynes felfüggesztett börtönbüntetést kapott

A 27 éves színésznő nem jelent meg a kaliforniai, burkbanki tárgyaláson, május 9-én – jelentette a TMZ, s amellett, hogy hároméves próbaidőt kapott, még meg is bírságolták 300 dollárra.

A korábbi Nickelodeon-csillagot azzal vádolták, hogy szeptemberben felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett, ám a tárgyalások 2012-ben elhúzódtak. Bynes engedélyét akkor függesztették fel, mikor két cserbenhagyásos gázolást követett el – az akkori bírságokat ki is fizette.

A színésznő, aki jelenleg New York Cityben él, még mindig a 2012-es áprilisi vádakkal néz szembe, melyek az ittasan való vezetés utáni letartóztatásából erednek. Amanda később egy kérelmet nyújtott be, miszerint ártatlannak vallja magát és kicsivel az incidens után segítséget is kért az elnöktől, Barack Obamától.

„Hey, Barack Obama.. Nem iszom. Kérlek, rúgd ki azt a zsarut, aki letartóztatott engem. Nem ütöttem el senkit sem. Vége.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek