Starity

Kelly Clarkson kiáll Pink mellett

2013. május 11. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő megosztotta véleményét a Pink és rajongói közt dúló viszályról: beszólt Pinknek, lustának nevezte, majd kiállt mellette.

hirdetés
Kelly Clarkson kiáll Pink mellett
Fotó: Getty Images

A So What énekesnője nemrégiben beszólt rajongóinak, akik ellene fordultak, miután lemondott egy koncertet betegsége miatt. Pink szolidan közölte, megcsókolhatják a hátsó fertályát, Kelly Clarkson pedig a WhoSay-oldalán osztotta meg erről a véleményét.

„Pink, hogy merészelsz mindössze 364 napot dolgozni egy évben? Nem hiszem el, hogy lebetegedtél, ilyen senkivel sem történhet. Soha. Annyira lusta vagy – írta szarkasztikusan, majd hogy tisztuljon a kép, hozzáfűzte: Nevezzetek meg egy embert, akit köt a munkája, a levegőben énekel és anyuka egyszerre! Komolyan, emberek. Belefáradtam, hogy szidjátok. Mindannyian emberek vagyunk, relax!”

Pink elnézést kért azoktól a rajongóitól, akik kiálltak mellette és akiket cserben hagyott, de a többiek véleményére nem volt kíváncsi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek