Starity

Sztárok legnagyobb frizuraváltásai III.

2013. május 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjainkban egyre több sztár választ feltűnő hajviseletet, mellyel magára vonzza a figyelmet. A celebvilág köreiben az extrém formák mellett az extrém színek is dominálnak. Lássuk napjaink legextrémebb frizuraváltásait!

hirdetés
Sztárok legnagyobb frizuraváltásai III.

P!nk

Az első képen rá se lehet ismerni Pinkre. A fotó a 2000-es évek legelején készült, ugyanis akkortájt robbant be a köztudatba. Az énekesnő az évek alatt kikupálódott, ám ezt a botrányos hajszerkezetet nem tudjuk megbocsátani neki. Az elmúlt tíz esztendőben láthattuk őt többször is szőkén, valamint feketén. Napjainkban a felnyírt, fiús hajat preferálja.

Christina Aguilera

Aguilera kisasszony rengeteg hajviseletet megvillantott az elmúlt 15 év során. Akárcsak énekes partnere, Pink, ő is keresgélte a hozzá illő hajszínt, és végül ő is a szőke mellett kötött ki. Fürtjeinek hossza változó, hiszen láthattük őt hosszú és rövid hajjal is, most a kettő között találta meg a stílusát.

Kat Von D

A manapság szerelmi botrányairól elhíresült tetoválóművész mindig is adott a külsőségekre, hiszen loboncát mindig alkalomhoz illőre varázsolta. Frizurája színe folyamatosan változott az évek alatt: láthattuk őt fekete, barna, szőke és vörös hajjal is, valamint ezüst színű melírcsíkok is villantak már meg abban a sörényben. Vajon a sok magánéleti csalódás okozza ezeket a hirtelen stílusváltásokat?

Rihanna

Riri a 2000-es évek közepén robbant be a köztudatba Pon De Replay című dalával, de azóta is folyamatosan ontja magából a slágereket. Az énekesnőt szendén, hosszú, barna hajjal ismerhettük meg 2005-ben, majd váratlanul rövid, fekete hajra váltott az Umbrella kisfilmjében, ahonnan már nem volt megállás, hiszen azóta vörösen és szőkén is láthattuk, sőt: egyszer már le is borotválta hajzuhatagának egy részét.

Keira Knightley

A Domino sztárja 2004-ben robbant be igazán a köztudatba, a Karib-tenger kalózai első részének elképesztő sikere után. Először oldalra vágott, majd egyenes frufruja volt, végül barna haját kiszőkíttette. 2005-ben hosszú aranyhajjal mászkált, végül egészen rövidre vágatta a fent említett Domino című film kedvéért, melyben Domino Harvey-t, az elhunyt fejvadászt formálta meg. A kalózos filmekben egyébként állandóan póthajat viselt, mivel frizurája sosem volt elég hosszú, egyik rész forgatása alatt sem.

2007-ben, az Atonement premierjén ismét frufrut villantott, levágatta és barnára festtette a haját, s azóta variál a frufrus és anélküli viselet között. Jelenleg a természetes szín híve.

Hayley Williams

A Paramore énekesnője tipikusan az a fajta sztár, aki hetente váltogatja frizuráit, ezért képtelenség bemutatni az elmúlt kilenc év legmegdöbbentőbb változásait, de mi azért megpróbáltuk.

Hayley-nek is volt szolidabb korszaka, mikor még nem extravagáns hajáról beszéltek: 2006-ban fakó látszatot keltő, félhosszú lobonca még nem hozta lázba a nagyérdeműt, de a 2007-es Crushcrushcrush-korszak már mindenki figyelmét felkeltette. Azóta láthattuk őt feketén, szőkén és kéken – ugyanúgy, mint Demit, akit többször is Hayley-hez hasonlítgattak –, valamint felnyírt frizkóval is. Mostanában felemás hajszerkezetével mutatkozik, de Harisnyás Pippi stílusban is láthattuk már őt.

Adam Lambert

Adam Lambert 2009-ben tűnt fel az American Idolban, ahol először emós hajával és kék tincseivel keltette fel az emberek figyelmét. Lambert 2010-ben többször hajstílust váltott: volt, hogy felfelé zselézte, de év végére leborotválta az egyik felét.

2011-ben kicsit visszavett, és egy klasszikusabb stílussal próbálkozott, majd visszatért a felzselézett, ombre hajhoz. Adam ezután 2012 nyarán megvált már-már ikonikus hajától, és szőkén parádézott (néha szürkén). Év végére azonban ismét visszafestette feketére, míg 2013-ban a homlokba fésült félig bronz stílus után egy klasszikus vágást próbált ki a májusi GLAAD Media Awardson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek