Starity

Sztárok legnagyobb frizuraváltásai IV.

2013. május 22. 18:06   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében ismét hét olyan sztárról olvashatsz, akik nem féltek megújítani külsejüket.

hirdetés
Sztárok legnagyobb frizuraváltásai IV.

Cikksorozatunk negyedik részében is a legnagyobb hajváltásokat szedtük össze. A felsorolt sztárok között lesznek olyanok, akik jótékony célból váltak meg a hajuktól, de lesznek olyanok, akik csak változtatni akartak a megszokotton. Íme a 7 celeb, akikről most olvashatsz.

A Glee dalospacsirtája Dianna Agron is sokat változtatott a frizuráján. Mikor elkezdődött a sorozat őt is hosszú szőke hajjal ismerte meg a nagyvilág, majd a forgatások alatt és egy-egy rész miatt belevitt csodálatos szőke hajkoronájába egy cseppnyi rózsaszínt is, majd 2011-ben úgy döntött megválik hosszú szőke loknijaitól és rövidre vágatta. Az évek során egy kicsit növesztett a haján és idén vöröses-barnára festette azt.

A Hannah Montana csillagját, a fiatal és tehetséges Miley Cyrus-t is mindenki hosszú barna loknijaival ismerte meg. Amíg a Hannah Montana-ban játszott végig hosszú hajjal volt látható, ám amikor 2012-ben leforgatták a LOL című filmjét megvált hajától, és félhosszúra cserélte. Még ebben az évben ennél is rövidebbre, igazi fiús stílusra vágatta, amit nem félt befestetni platinaszőkére sem, sőt volt amikor egy kis kéket és rózsaszínt is csalt a hajába.

hirdetés

A Waka Waka és a Loca énekesnője Shakira is szép hosszú hajáról volt híres, amit olykor vagy kivasalva vagy göndören hordott. Majd 2012-ben amikor Pitbullal készítette közös dalát megvált hosszú hajától és rövidre cserélte azt, az évek során pedig szépen fokozatosan visszanövesztette hajkoronáját

A gyönyörű színésznő, Charlize Theron is újított frizuráján az évek során. A Hófehér és a vadász című film főgonosza hosszú hajjal robbant be a köztudatba, majd a filmben már félhosszú hajjal volt látható. Idén még újított ezen a frizurán és levágatta nagyon rövidre, mondhatni kopaszra amit később be is festett barnára.

A Vámpírnaplók boszijának, Kat Grahamnak mindig is hosszú haja volt. Láthattuk őt hosszú barna hajjal, de volt amikor feketében pompázott, sőt volt, hogy hosszú hajkoronát egy kis frufruval ízesítette meg. Az utóbbi időben Kat sokat vacilált a barna és a szőke között, ezért befestette a haját az ombre stílusnak megfelelően félig barnára és félig szőkére. Azonban ő is a változást kedveli, így jelenleg félhosszú szőke hajjal mutatkozik.

A Price Tag énekesnője, Jessie J rövid fekete hajjal és frufruval lett az emberek kedvence. Később megnövesztette a haját és frufruját is elhagyta, majd élőadásban bejelentette, hogy kopaszra fogja levágatni a haját, majd a levágott tincseit elárverezi, és a pénzt alapítványok támogatásába fekteti, amit idén meg is csinált. Jelenleg szőkén és kopaszon mutatkozik a nagyközönség előtt.

A mindig életvidám és bájos színésznő, Victoria Justice is változtatott a megszokotton. Mióta ismerjük hosszú barna loknijaival szokhattuk meg a színész-énekesnőt, viszont idén a Kid Choice Awardson szinte minden szem rátapadt, de nem azért mert valami gond lenne a ruhájával, hanem azért, mert levágatta hosszú tincseit és immár félhosszú frizurával tengeti mindennapjait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek