Starity

Az internet új kedvence: Ryan Gosling nem eszi a müzlijét

2013. május 12. 13:01   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új mém terjedt el az internetezők körében, amelyben a kanadai színész nem hajlandó érdeklődést mutatni az elé rakott müzli felé.

hirdetés
Az internet új kedvence: Ryan Gosling nem eszi a müzlijét

Az internettől már megszokhattuk, hogy néha a legfurcsább kreálmányokat karolja fel a publikum, és nem volt ez másképp az egyik legújabb mém, a Ryan Gosling nem eszi a müzlijét esetében sem.

A mém egy rendkívül egyszerű programmal, a vine-nal készült, ami maximum 6 másodperces videók felvételére képes. A sorozat első darabja majd három hete látott napvilágot, amelyet a készítő, Ryan McHenry a Twitteren saját maga és barátai szórakoztatására osztott meg, az utóbbi pár napban viszont emberek ezrei kezdték el felfedezni az ötletes kisvideókat. A kreátor vine-portálján követői száma hirtelen tízezerre ugrott, a mém összesen nyolc részéból készített videót pedig tegnapelőtt óta több mint ötvenezren látták.

Ahogy az várható volt, az internet máris elkezdte gyártani a maga verzióit, így a mém rajongói már nem csak Gosling müzli-undorában gyönyörködhetnek.

Érdekesség, hogy bár a sorozat maga nem igényelhetett túl sok szakértelmet, McHenry valójában egy kezdő skót filmrendező és forgatókönyvíró, akinek első rövidfilmje 2011-ben BAFTA-t is nyert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek