Starity

Családterápián fog részt venni a Lohan család

2013. május 13. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan családja is kiveheti a részét a sztár kezeléséből, legalábbis a legújabb információk szerint.

hirdetés
Családterápián fog részt venni a Lohan család

Mint ismeretes, Lindsay Lohannek 90 napot kell eltöltenie egy rehabilitációs intézményben, amiért megszegte szabadlábra helyezésének feltételeit. A jelenleg a Betty Ford intézetben tartózkodó sztár kezelése újabb fordulatot vesz: szeretnék ugyanis a családot is bevonni a kezelése.

Lindsay tanácsadói szerint a sztár gondjait leginkább az okozza, hogy sosem volt jó kapcsolata a családjával. „Arra ösztönzik a családot, hogy vegyenek részt egy csoportos terápián. Lindsay tanácsadói szeretnék, ha Dina és Michael a következő hetekben több ülésen is megjelennének. Úgy gondolják, hogy a családi problémák megoldása segíthet Lindsay felépülésében” – írja a RadarOnline.

A sztár édesapja benne is lenne a dologban, hisz segíteni szeretne lányának. „Én szívesen ott leszek, mikor kell. Szívesen részt veszek ebben a dologban, mert nagyon szeretném. Szerintem ez az egyetlen dolog, amitől Lindsay elhatározhatja magát és tényleg változtatni akarjon, ha mi, szülők visszatérünk az életébe. Ez Lindsay-ről szól, nem pedig Dináról vagy rólam. Szüksége van a családra, hogy meggyógyuljon, ez az egyetlen módja annak, hogy Lindsay élete rendbe jöjjön” – mondta Michael.

Dina Lohan a napokban arról beszélt egy interjúban, hogy mennyire örül annak, hogy lánya végre rehabon van, és mindenben támogatja, mikor azonban a családterápiát szóba hozták, a következőképpen reagált: „Ezt meg honnan veszitek? Én most hallom először. Különben több ezer dollár gyermektartással tartozik évek óta.”

Lindsay egyébként, mint ahogyan azt korábban megírtuk, tagadja, hogy drog- és alkoholfüggőségben szenvedne, azt azonban a bíróságnak is elmondta még a tárgyaláson, hogy lelki gondjai vannak, amely miatt segítségére szorul. Az elvonót viszont viccnek tartja, hisz szerinte nem egy nem létező függőséget kellene kezelniük a szakembereknek.

A családterápia azonban segíthet megoldani lelki gondjait, úgyhogy reméljük, tényleg sikerül megvalósítani azt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek