Starity

Így kívánt boldog anyák napját Josh Duhamel

2013. május 13. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Josh Duhamel és Fergie első gyermeküket várják – így anyák napja alkalmából Josh várandós kedveséről sem feledkezett meg.

hirdetés
Így kívánt boldog anyák napját Josh Duhamel

Mint már beszámoltunk róla, Josh olyannyira odavan még meg nem született gyermekéért, hogy – más apáktól eltérően – nemcsak simogatja a pocakot, hanem szívesen dalra fakad a kicsi kedvéért.

A baba nemét még mindig nem lehet tudni, azonban a pár már tűkön ülve várja az érkezését. A 40 éves színész így anyák napja táján – Amerikában a mai napon ünneplik – megosztott egy fényképet hivatalos Facebook-oldalán a következő üzenettel: „Boldog Anya-leszel-napot!” – üzente feleségének, a Black Eyed Peas éléről ismert Fergie-nek, majd még hozzétette, hogy szeretné, ha az emberek így is emlékeznének rájuk. „Mondjátok el az anyukátoknak, hogy mennyire szeretitek őt” – folytatta a kedves üzenetet rajonginak címezve.

A képen a gyönyörű énekesnő egy hosszú, királykék ruhában látható és a ruha egyszerű szabása látni engedi a gömbölyödő pocakot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek