Starity

Christina Aguilera visszatér a The Voice-ba

2013. május 16. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb információk szerint Christina Aguilera újra mester lesz a The Voice legújabb évadában, Shakirát váltja le.

hirdetés
Christina Aguilera visszatér a The Voice-ba

Nemrég az az információ látott napvilágot, hogy Christina Aguilera vissza fog térni a The Voice című tehetségkutató műsor ötödik évadába. A dívának állítólag 12 millió dollárt fizetnének a show készítői.

Megkezdődtek azonban a találgatások arról, hogy akkor Christina kit fog leváltani a műsorban. Egyesek úgy vélik, hogy Shakira int majd búcsút a műsornak, azaz a negyedik évad június 18-án látható epizódja után nem vállal majd el több évadot. De az is lehet, hogy Usher helyére fog majd kerülni, ugyanis még ő sem jelezte vissza, hogy szerepelne-e az ötödik szezonban.

A Deadline értesülései szerint minden bizonnyal Shakira távozik, a producer, Mark Burnett pedig elmagyarázta, miért szükséges a csere: szerinte a mentorok munkája nemcsak a versenyzők felkészítése, hanem a rajongóiknak, a zenének és saját családjuknak élnek, s mivel eleve mindnyájan elfoglaltak, nem várható el senkitől, hogy több éven keresztül állandó mentor legyen.

Az Amerikában jelenleg futó évadban egyébként Shakira mellett A Maroon 5 énekese, Adam Levine, a countryénekes Blake Shelton, valamint a már említett Usher látható mesteri szerepben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek