Starity

Így tartja formában magát Szunai Linda

2013. május 16. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es szépségkirálynő elmesélte, hogyan tartja formában magát, és a nyárra milyen trükköket vet be ahhoz, hogy a lehető legcsodásabb legyen alakja.

hirdetés
Így tartja formában magát Szunai Linda
Fotó: Papp Fruzsina Enikő

A csinos modell otthonában mindig egészséges ételek kerültek az asztalra, talán ez az oka annak, hogy mindig is jobban kedvelte a zöldségeket és gyümölcsöket a zsíros ételeknél. Tavasszal sok spenótot, retket és sárgarépát fogyaszt, amik nemcsak erősítik az immunrendszert, hanem a fogyáshoz is hozzájárulnak – mesélte Linda a Feminának.

Mindig odafigyel arra, hogy ne szedjen fel pluszkilókat, de néha megeszik olyan ételeket is, amik nem tesznek jót alakjának. Az ilyen esetekre egy tíznapos juhar-pálmaszirupos méregtelenítő kúrát ajánl, ami Hollywoodban is nagy népszerűségre tett szert. Az ital alapja a pálma és juharfaszirup, cayenne bors, frissen facsart citromlé és ásványvíz, többek között Polyák Lilla is ezzel lendítette formába magát.

Linda egyelőre a négynapos változatát próbálta ki, de mivel energikusabbnak érzi magát tőle és kevesebbszer éhes, legközelebb a tíznaposba is belefog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek