Starity

Kardashianék inspirálták Emma Watsont

2013. május 17. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő teljesen rákattant Kim, Khloe és Kourtney műsorára, a Keeping Up with the Kardashiansra.

hirdetés
Kardashianék inspirálták Emma Watsont
Fotó: EPA/Sebastien Nogier

Emma Watson nemrég elárulta, a Bling Ring-beli szerepe megkövetelt bizonyos kutatásokat, ennek érdekében olyan realityket nézett, mint a The Hills és a Keeping Up with the Kardashians.

A film egy igaz történeten alapuló produkció, mely olyan celebmegszállott tiniket mutat be, akik kirabolták többek közt Lindsay Lohan és Megan Fox otthonát is.

Watson jelenleg a Sofia Coppola rendezésével készült filmet a Cannes-i Filmfesztiválon népszerűsíti, ahol elárulta a riportereknek, Kardashianéktól merített ihletet: „Nagyon sok munkával járt, hogy Nikki bőrébe bújhassak. A The Hillst és Kardashianék műsorát néztem, hogy megértsem a filozófiáját. Át kellett éreznem, mit érezhet ő, szimpatizálnom kellett vele, ez volt a legnehezebb dolog.”

Emma azt is kifejtette, nincs baja a valóságshow-sztárokkal, de szerinte teljesen más iparágat űznek és más világban élnek, mint a színészek és rendezők. „Amíg az emberek tudják, mi a különbség a kettő közt, rendben van.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek