Starity

Adam Lambert duettje kapta a legjobb kritikát

2013. május 17. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert tegnap visszatért az American Idolba, hogy a harmadik helyezettel, Angie Millerrel duettezzen. Együtt adták elő a Titaniumot David Guettától és Siától.

hirdetés
Adam Lambert duettje kapta a legjobb kritikát

Május 16-án lezajlott Amerika legbefolyásosabb tehetségkutatójának 12. döntője, ahol nem kisebb sztárok szórakoztatták a végeredményre váró embereket, mint Jennifer Lopez és Pitbull, Carly Rae Jepsen, PSY, Mariah Carey és Adam Lambert.

Összességében még is egyöntetűen azt a kritikát kapta az Idol, hogy kiégett és egy előadás mentette meg őket a totális leégéstől, mégpedig az, amit Lambert hozott magával. „Milyen könnyen megy át egy duett a “ki énekel hangosabban” kategóriába, ahelyett, hogy harmonikus teljesítményt nyújtanának a színpadon” – írja a PopStar.com. „Az Idol összes rajongója tisztában van Adam felbecsülhetetlen vokális képességével, azonban ez alkalommal visszafogta magát és hagyta Angie-t ragyogni.”

A duó emellett azért is volt népszerű, mert visszahozta a régi időket pár percre, amikor a versenyzők még nem figyeltek görcsösen a kameraállásra és táncosokra, hanem csak a hangra és egymásra. Lambert és Miller is szemmel láthatóan élvezte a zenét, azt, hogy együtt énekelhetnek és végig tartották a szemkontaktust, amely bensőséges hangulatot teremtett a színpadon.

A két és fél perces feldolgozás után Adam bemutatta Angie példaképét, Jessie J-t, aki csak azért utazott Los Angelesbe, hogy felléphessen a lánnyal és elénekeljék az egyik legnagyobb slágerét, a Dominót.

„Összességében, Lambert megmutatta, hogy az úriemberek még nincsenek kihalófajban. Köszönjük a világ nőinek nevében! – zárta kritikáját a Popstar.


Adam Lambert, Angie Miller és Jessie J a színpadon

A Rolling Stone magazin a legkellemesebb együttműködésnek titulálta a produkciót, bár azt sérelmezték, hogy a végén Adam mikrofon nélkül állt a színpadon: „Hadd jegyezzük meg, mennyire pofátlanság volt Ryan Seacresttől, hogy a végén egy szót sem hagyott Lambertnek, aki ennek ellenére is csak állt ott és szerényen mosolygott a közönségre, majd Angie sikerének örült.”

Lambert egyébként már a vörös szőnyeges bevonulásnál elmondta, hogy mennyire izgatott, hogy itt lehet és az egyik kedvencével, Angie-val léphet fel. Emellett Adam elárulta, hogy már hónapok óta dolgozik az új lemezén, de még nem sok mindent mondhat ezzel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek