Starity

14 sztár, akinek van rendőrségi fotója

2013. május 17. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezeket biztosan nem keretezik be és mutogatják otthonaikban. Lássuk a képeket, és hogy miért kerültek elzárás alá.

hirdetés
14 sztár, akinek van rendőrségi fotója

Bizony, Celebföldén sem úszhatják meg az emberek anélkül az ittas vezetést vagy a kábítószer-birtoklást, hogy ne készüljön róluk fotó a rendőrségi nyilvántartásba. Egyes hírességek rögvest másnap reggel megbánják, hogy előző éjjel elvesztették a fejüket, mások talán még büszkék is az esetre, hiszen pózolni sosem felejtenek el.

Michael Jackson

Az elhunyt poplegendát 2003-ban vették őrizetbe gyermekmolesztálás vádjával. A Santa Barbara-i sheriff irodájában készült fotó mára aranyat ér, bár be kell vallani, a hárommillió dolláros óvadék sem volt kevés.

Nicole Richie

Szerencsére Nicole változtatott életmódján: 2007-ben aligha volt valaki büszke rá, amikor részegen való vezetés gyanújával letartóztatták.

Bruno Mars

Az énekes fotója a legfotogénebb a cikkünkben bemutatottak közül! Fogat villantva mosolyog – a helyében mindenki más elszégyellte volna magát, hiszen kokainbirtoklásért dugták rács mögé 2010-ben, Las Vegasban. A GQ magazinnak mesélte el később, fogalma sincs, miért mosolygott, nagyon részeg volt ahhoz, hogy felfogja, mi zajlik körülötte, de azóta is igyekszik ezt a pillanatot elfelejteni.

Jaime Pressly

A Nevem Earl sztárja keményen indította a 2011-es évét: a Santa Monica-i rendőrségre azért vitték be januárban, mert részegen vezetett. Valljuk be, szebb fotót is láttunk már Jaime-ről...

Amanda Bynes

A Nickelodeon egykori sztárja, aki ma már botrányairól híres, sem egy fotóval büszkélkedik. 2012 áprilisában ittas vezetés miatt vitték be a West Hollywoodban található őrsre.

Reese Witherspoon

A Doktor Szöszi sztárját nem is olyan régen vették őrizetbe férjével együtt, mivel ittasan vezettek, ráadásul ellenszegültek a rendőröknek. Reese előhúzta a „Tudja maga, ki vagyok én?” kártyát, végül bilincsben vezették el őket a helyszínről. Többek között azt hazudta a biztosúrnak, hogy terhes – ezt ő maga vallotta be.

Paris Hilton

Paris Hiltont 2010-ben kokainbirtoklásért tartóztatták le Las Vegasban, de 2006-ban is készült róla egy előnytelen fotó, majd egy évre rá is, akkor alkohol befolyása alatt vezetett. Az alábbi fotón műszempillát viselve mosolyog, szinte pózol a kamerának.

Heather Locklear

2008 nem volt Heather legjobb éve, többek között azért tartóztatták le, mert ittasan vezetett. A szemeit nyilvánvalóan kisírhatta a kép készülése előtt, hiszen a szemfestéke szanaszét folyt.

Khloe Kardashian

A valóságshow-sztár 2008-ban lepte meg a nagyérdeműt rendőrségi fotójával, amikor megszegte a próbaidejét, amit ittas vezetéssel szerzett.A fotó a Van Nuys bíróságon készült, s láthatólag nem mutat semmiféle megbánást, inkább huncutan szemez a kamerával.

Robert Downey Jr.

A Vasember sztárja nem örvendett mindig közimádatnak, fiatalkorában gyakran meggyűlt a baja a kábítószerrel és az alkohollal is, 2000-ben drogbirtoklásért tartóztatták le Palm Springsen.

Mike Tyson

Mike is gyakran jár a rendőrségre, sajnos nem önszántából. A fotó túl vicces ahhoz, hogy szó nélkül elmenjünk mellette: vagy bolondosra vette a figurát, vagy mindössze az őt fotózó férfira öltötte ki a nyelvét – ezen sem lepődnénk meg, hiszen alkohol befolyása alatt vezetett.

Michelle Rodriguez

A Halálos iramban sztárját elkapták, amint Hawaiin, nem sokkal a Lost forgatási munkálatainak befejezése után részegen ült gépjárműbe. Állítólag a sorozatból is ezért került ki – ha lehet hinni a szóbeszédnek.

Kiefer Sutherland

Kiefert 2007-ben vitték be a glendale-i rendőrségre, mivel ittasan vezetett. Nem tanúsított ellenállást, sőt, önként bevonult, hogy letöltse a 48 napos büntetését a rács mögött.

3

Lindsay Lohan

Március 19-én újabb fotóval bővült az egyébként is terjedelmes gyűjteménye. A legutóbbi nyilvántartási képpel együtt már hattal büszkélkedhet, többnyire az ittas vezetés az oka, hogy gyakorlatilag törzsvendég a rendőrőrsökön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek