Starity

Erről árulkodik a sztárok kézjegye: Ashley Benson

2013. május 18. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb részben a Pretty Little Liars és a Spring Breakers bájos színésznőjét, Ashley Bensont vesszük górcső alá.

hirdetés
Erről árulkodik a sztárok kézjegye: Ashley Benson

Ashley Benson nem is lehetne sikeresebb. A fiatal színésznő karrierjét apróbb epizódszerepekkel kezdte, majd állandó szereplője lett az NBC csatorna Days of Our Lives című szappanoperájának. A sorozatból 2007-ben szállt ki, amikor is leforgatta első filmjét, a Hajrá csajok! negyedik részét, ahol a főszereplőt, Carsont alakította. Később visszatérő szereplő lett az Eastwick című sorozatban, ami sajnos csak 13 részt élt meg, de Ash nem merült feledésbe: később megkapta Hanna Marin szerepét a Pretty Little Liarsben, mely jelenleg is nagy sikerrel fut, június 11-én pedig a sorozat a negyedik évadával tér vissza. Ezeken kívül jelenleg Selena Gomez, James Franco, Vanessa Hudgens és Rachel Korine oldalán a Spring Breakers című filmmel hóditja a mozivásznat.

Ennyi szerephez rengeteg rajongó is jár, a fiatal szőkeséget világszerte milliók imádják. Néhány szerencsés rajongója testközelbe kerülhetett vele, majd személyre szóló aláírással gazdagodhatott. Mint mindenkinek, Ashley-nek is egyedi kézírása van – ezt vesszük most górcső alá.


Ashley aláírása

A T betű vonala a vérmérsékletünket tükrözi. A színésznő T betűinek vonala legtöbbször egyenes, mely arra utal, hogy a Hanna Marint alakító színésznő legtöbbször nyugodt. Többnyire lefelé dőlő írással ír, mely pesszimizmusra utal, az ilyen emberek szinte várják, hogy bekövetkezzen a legrosszabbb. A G illetve az Y szárai egyenesek, mely azt jelenti, hogy a fiatal szőkeség megakarja valósítani az álmait.

Egy-egy betű közti távolság is egy jel, mégpedig annak, hogy mennyire jók a megérzéseink. Ashley betűi nincsenek szorosan egymás mellett, de nem is távolodnak egy egymástól, tehát megtalálta az arany középutat. Ha az E betűk egyenletesen szélesek, az arra utal, hogy az adott ember türelmes és figyelmes, az érem mindkét oldalát látja, azt csinálja, amit szeretne. Kissé „szögesen” ír, amelyből arra enged következtetni, hogy határozottságot, keménységet szeretne mutatni.

A T és D betű hurkai arra utalnak, hogy mennyire vesszük komolyan a negatív kritikákat. A színésznő esetében ezek nem fordulnak elő, tehát egyáltalán nem sértődékeny fajta, meghallgatja és elfogadja mások negatív kritikáit. A hurkok általános hiánya szerint Ashley magabiztos, erős jellem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek