Starity

Courtney Love: „Nem vagyok őrült”

2013. május 18. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számos drog-, alkohol- és pénzügyi probléma után a Hole énekesnője, Courtney Love aggódni kezdett, hogy esetlegesen mentális problémája van, majd egy vizsgálat kimutatta: a sztár makkegészséges.

hirdetés
Courtney Love: „Nem vagyok őrült”

Kurt Cobain botrányos özvegye kapott már hideget-meleget az évtizedek folyamán, azonban az utóbbi hónpokban nagyon pozitív benyomást keltett még azokban is, akik elméjének épségében kételkedtek. Az énekes-színésznő azonban eloszlatta a pletykákat, már ami drog-, alkohol- és pénzügyi problémáit illeti.

„Technikailag ez úgy néz ki, hogy egy kicsit bipoláris, mániás-depressziós vagy valami hasonló vagyok, azonban ez egyáltalán nem igaz. Úgy értem, netezek néha és olyankor összefecsegek mindenféle zagyvaságot a pénzügyi dolgaimról. Totálisan kib*szottul igaz. Mindenféle szűrő nélkül teszem ezt... és ha úgy vélitek, hogy mindez őrültség, akkor találni kell egy pszichiátert, aki elkészíti a diagnózist” – nyilatkozta a sztár.

Habár Courtney-nak nem első ízben voltak ilyen jellegű problémái, az utóbbi időbeni közösségi munkája mindenképpen a javára vált és rajongók ezreiben keltett reményt, hogy újra aktivizálja magát mind a zenei életben, mind a filmiparban. Április elején jelent meg a Fall Out Boyjal közös szerzeménye, a Rat A Tat, majd meglepetésszerűen érkezett a hír, miszerint a Saint Laurent női arcaként őt is viszontláthatjuk a divatcég plakátjain.

„Talán egy kicsit antiszociális vagyok – nyilatkozta Love a Contactmusicnak. – Megkérdeztem a dokit, hogy nem vagyok-e egy kicsit bipoláris? Erre ő nemet mondott, mint arra a kérdésemre is, hogy nincs-e hasonló bajom. Nincs semmi ilyesmi. Szóval az őrült mint szó egyáltalán nem jellemez engem.”

A Hole és Courtney rajongói fellélegezhetnek: korábbi drogincidensektől elérően Courtney állítása szerint tiszta és jelenleg a visszatérésére koncentrál. Arról azonban nincs hír, hogy a korábbi vitákat követően lányával, Frances Bean Cobainnel milyen a kapcsolata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek