Starity

A Vámpírnaplók 4. évadának 10 legmegrázóbb pillanata

2013. május 20. 09:09   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók 4. évada igen eseménydúsnak mondható. Voltak újonnan kialakult szerelmek, néhányan meghaltak, a romantika a tetőfokára hágott, némi szerelemmel ízesítve. Cikkünk pedig most az évad folyamán történt 10 legmeglepőbb dolgot vesézi ki.

hirdetés
A Vámpírnaplók 4. évadának 10 legmegrázóbb pillanata

Mind tudtuk, hogy a Vámpírnaplók negyedik évada rengeteg különlegességet hoz majd. Mi pedig most az idei szezon 10 legmegdöbbentőbb tényét foglaltuk össze cikkünkben.

1. Elena és Stefan szakítása

Az évad elején tanúi lehettünk, Stefan és Elena szakításának, ami Katherinnek egy igazi show volt. Ez a pillanat egy igazán sírós jelenet volt, és láthattuk, hogy mit hozott szegény Stefan számára ez az évad, immár Elena nélkül.

2. Elena és Damon végre engedett a csábításnak

Mielőtt tudomást szereztünk volna a kötelékről, Elena és Damon között megtört a jég és a sorozat egyik legforróbb jelenetének lehettük tanúi, amire mindenki várt és melyről végtelen számú animáció is készült a Delena-rajongóknak köszönhetően.

3. Klaus megölte Tyler anyját

Ahogy a szülői irányítás egyre gyengült Mystic Falls városában, nem okozott túl nagy feltűnést, ha egy szülővel kevesebb lett. A készítők úgy döntöttek, hogy kiírják a sorozatból Carol Lockwoodot, Tyler édesanyját, akit Klaus ölt meg úgy, hogy vízbe fojtotta.

4. Stefan és Rebekah is újra közel került egymáshoz

Mikor nem is számítottunk rá, Stefan és Rebekah közt megtörtént az, aminek meg kellett. Bár most már mindenki tudja, azt hogy a fiatal szőkeség Mattért van oda és a maga módján illik is hozzá, nem túl meglepő módon mindkét Salvatore-testvérrel összeszűrte már a levet.

5. Silas megölte Jeremy-t

Katherine-nek köszönhető Jeremy halála, mivel a gonosz hasonmás az ő vérével keltette fel Silast, aki utána megölte a fiút. De most így a sorozat végén mindenki örülhet, hogy a fiatal színész visszatért a sorozatba, immár újra emberként.

6. Hayley terhes lett

Ez volt a főmomentum a The Originals történetének, hogy a fiatal vérfarkaslány teherbe esett az ősi hibridtől. Ez volt a pontos pillanat, mikor mindenki tudta, hogy ez lesz a főszála a spin-off sorozatnak: Hayleynek és Klausnak összejött egy nem várt baba, de a kiscsöpség genetikailag hibátlan lesz.

7. Bonnie megölte magát

Mindenki érezhette, hogy Bonnie-nak meg vannak számlálva az órái, ugyanis nagyon játszadozott a halállal, amióta elkezdődött a sorozat negyedik évada. Az utolsóelőtti rész zárásában tanúi lehettünk a boszorkány halálának, aki tettével visszahozta Jeremy-t az élők sorába. A rajongók között vannak, akik örültek, hogy ezzel visszahozta Jeremy-t, de néhányan sajnálják, viszont a legjobb ebben, hogy nem búcsúzunk el tőle véglegesen, ugyanis az 5. évadban szellemként fog visszatérni.

8. Katharine kapta a gyógyírt

Elena és Katherine között az utolsó részben láthattunk egy igazi vérre menő macskaküzdelmet, melynek során Elena lenyomta az 500 éves vámpír torkán a gyógyírt. Ez Elenának a végső bosszút jelentette, így most fordult az állás, a hasonmás vadászik az eredetire.

9. Elena Damont választotta

Jó dolog történ a Team Damon-ös csapatokkal, mikor a Salvatore házban a lángoló kandalló előtt Elena végül Damont választotta, melyet egy csók koronázott meg. Ezzel a várva várt pillanattal zárult a Vámpírnaplók 4. évadja.

10. Stefan Silas hasonmása

Végül, de nem utolsó sorban a finálé azzal ért véget, hogy Silas megmutatta igazi énjét. Ezáltal kiderült, hogy Stefan Silas hasonmása, amivel semmi gond nem lenne, de Paul Wesley így visszatért régi seggberúgós énjéhez, mitöbb Stefan sorsa függőben maradt Silas-nak hála.

Végül pedig néhány ízelítő pletykát is adunk az 5. évadról. Julie Plec elmondása szerint mindenki arra számít, hogy Elena és Damon között forró romantika fog majd felütni, ezért ő hagyni fogja, hogy a fiatalok élvezzék ezt egy ideig. Claire Holt azt nyilatkozta a CW Upfrontján, hogy Matt és Rebekah kapcsolatát nem véletlenül hagyták lezáratlanul, de a Katherine-es szálnak sincs vége még, mivel az 5. évad folyamán még több seggberúgást fog kapni a volt vámpír. Paul Wesley pedig szeret rosszfiút játszani, ami jó hír, mert Silas egy elég óriási B-tervhez folyamodik, hogy megvalósítsa a céljait, aki ugyanis arra vetemedett, hogy átveszi Stefan helyét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek