Starity

A 2013-as Upfrontok legjobban öltözött sztárjai

2013. május 20. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk az amerikai tévécsatornák idei rendezvényeinek legjobb szettjeit!

hirdetés
A 2013-as Upfrontok legjobban öltözött sztárjai

Minden év május harmadik hetében kerülnek megrendezésre Amerikában, egészen pontosan New Yorkban a legnagyobb amerikai tévécsatornák által rendezett úgynevezett Upfrontok. Ezeken a rendezvényeken megjelennek a következő szezonra berendelt sorozatok sztárjai és természetesen a sajtó és a legnagyobb reklámcégek is. Az Upfront keretein belül amellett, hogy az újságírók meginterjúvolhatják a színészeket és színésznőket, a marketingesek megvásárolhatják a reklámozási jogokat hónapokkal az adott sorozat kezdete előtt.

Tegnap már közzétettük azon sorozatok listáját, melyeket berendeltek a 2013/2014-es szezonra és azokét is, amelyeket elkaszáltak, most pedig az eseményeken tiszteletüket tevő színészeket és színésznőket vesszük górcső alá, vagyis inkább a magukra öltött ruhájukat.

Nina Dobrev – The CW Upfront

A Vámpírnaplók gyönyörű főhősnője szokásához hűen nem hazudtolta meg magát és egy egyszerű kékszínű testre feszülős Versace koktélruhát öltött magára, amiben mesésen festett. Kiegészítők terén egy fekete szegecses övre és Rupert Sanderson magassarkúra esett a választása.

Ian Somerhalder – The CW Upfront

Ha már a Vámpírnaplóknál tartunk, akkor nem mehetünk el szó nélkül Damon, a dögös vámpír mellett sem. Állítólagos exbarátnőjéhez hasonlóan Ian is hozta megszokott elegáns formáját ezzel a Simon Spurr öltönnyel.

Lea Michelle – FOX Upfront

A Glee dalospacsirtája egy pink Lela Rose oldalpántos ruhában jelent meg anyacsatornája rendezvényén, amiben lehengerlően festett. Kiegészítőkként Jenni Kayne lábbelit, Dana Rebecca gyűrűt és az EF Collectionből választott fülbevalót és karperecet.

Kerry Washington – ABC Upfront

A Botrány című sorozat sztárja úgy tűnik nagyon szereti a Piroska és a farkas című mesét, ugyanis nem elég, hogy néhány nappal ezelőtt is csupa pirosban jelent meg, de a 14-én lezajlott Upfronton is egy piros Marc Jacobs bőrruhában tette tiszteletét, piros rúzzsal. De szerencsére a kiegészítők terén a fekete szín került előtérbe, így ilyen színben pompázó Black Lanvin ékszereket és retikült párosított ruhájához.

Lucy Liu – CBS Upfront

Lucy egy elegáns elefántcsontszínű Vivienne Westwood ruhát öltött magára, melyhez sárgás Charlotte Olympia magassarkút és David Yurman fülbevalót és karkötőt választott.

AnnaSophia Robb – The CW Upfront

A Carrie Diaries sztárja dögösre vette a figurát ezzel az oldalpántos Katie Ermilio miniruhával, aminek izgalmas és sejtető haskivágása érdekes kontrasztot ad az egyébként bájos ruhának.

Chris Colfer – FOX Upfront

A Glee-ből ismert színész Z Zegna kollekciójából választott magának egy sötétkék öltönyt, az összhatást pedig egy sportcipővel tette kicsit lezserebbé.

Katie Cassidy – The CW Upfront

A zöld íjász gyönyörű Laurel-je nem vitte túlzásba megjelenését, hiszen ezzel a barackszínű Black Halo dresszel igazi lágy, tavaszias hangulatot keltett. Összeállítását Christian Louboutin cipővel és Vince Comuto retiküllel koronázta.

Sarah Michelle Gellar – CBS Upfront

A szőke színésznő egy sötétkék Yoonmi Lee ruhát vett fel a rendezvényre, ami nem csak a díszlethez, hanem hozzá is tökéletesen illett. Giuseppe Zanotti cipője és H. Stern karkötője pedig csak még nagyobbat dobott külsején.

Alexis Bledel – FOX Upfront

A Rory Gilmore-ként befutott színésznő egy gyönyörű és egyszerű szabású Oscar de la Renta dressznek szavazott bizalmat, amit nagyon jól tett, hiszen ragyogott benne. Lábára Cynthia Vincent szandált húzott, kiegészítők terén pedig az Ariel Gordon Jewelry és az Iwona Ludyga Design mellett döntött.

Hayden Panettiere – ABC Upfront

A Nashville gyönyörű sztárja egy érdekes szabású, ugyanakkor káprázatos lila Herve Ledger miniruhába bújt, amihez egyszerű fekete magassarkút húzott és összefont frizurát csináltatott.

Jenna Ushkowitz – FOX Upfront

A Glee sztárja egy fekete-fehér, cikkcakk mintás Miguel Antwoinne által tervezett ruhakölteményben tette tiszteletét, amihez fekete Christian Louboutin szandált és Julieri karkötőket párosított.

Colton Haynes – The CW Upfront

A zöld íjászból ismert színész egész öltözetét egyetlen márkának szentelte, ami nem más, mint a Hugo. Colton nem vette túl elegánsra a figurát, hiszen hiába öltöny van rajta, a sportcipővel és a felül kigombolt barackszínű inggel igazán laza végeredmény született.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek