Starity

Megszületett Rochelle és Marvin Humes kislánya

2013. május 20. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon világra jött a JLS énekesének és a The Saturdays énekesnőjének első gyermeke.

hirdetés
Megszületett Rochelle és Marvin Humes kislánya

2011 decemberében jegyezte el a The Saturdays oszlopos tagját, Rochelle Wisemant barátja, a JLS-es Marvin Humes, majd 2012. július 27-én örök hűséget is fogadtak egymásnak Oxfordshire-ben. De pár hónappal később, egészen pontosan tavaly novemberben újabb örömhírrel jelentkezett a páros, ugyanis bejelentették, hogy úton van első közös gyermekük, aki a mai napon meg is született.

Marvin és Rochelle első gyermeke, aki egy kislány lett 2013. május 20-án látta meg a napvilágot, amiről a boldog és újdonsült apuka a Twitteren számolt be:

„Ma reggel megszületett a kislányunk Alaia-Mai Humes. Az anyuka jól van és a baba elképesztő! Mindketten nagyon boldogok vagyunk! Köszönet a sok szeretetért” - olvasható az énekes bejegyzése.

Míg a hamarosan feloszló JLS-ben Alaia-Mai az első baba, addig a The Saturdays-ben már a második helyet foglalja el, ugyanis 2012 márciusában jött világra  Una Healy kislánya, Aofie Belle, de hamarosan érkezik a harmadik trónörökös is, mivel  Frankie Sandford a hónap elején jelentette be várandósságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek