Starity

Miley Cyrus szívesen megcsókolná Rihannát

2013. május 22. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ex-Disney-üdvöske meglepő vallomást tett nemrég, amire a barbadosi énekesnő sem volt rest reagálni.

hirdetés
Miley Cyrus szívesen megcsókolná Rihannát

Mióta Miley Cyrus otthagyta a Disney csatornát teljesen kifordult régi önmagából és ma már egy lázadó, extravagáns fiatal nő köszön vissza ránk, aki nem mellesleg a Maxim olvasói szerint 2013. legdögösebb nője. A színész-énekesnőt nemrég a magazin partiján faggatták és többek között megkérdezték tőle azt is, hogy ő kit rakott volna a lista élére.

„Szerintem Rihannának kellene az első helyen lennie. Annyira szexi- válaszolta, majd elárulta azt is, hogyan fogadta a hírt, miszerint ő került a képzeletbeli dobogó legfelső fokára – Az első reakcióm az volt, hogy rögtön kiírjam a Twitterre. Azt hiszem véletlenül négy nappal korábban jelentettem be, mert annyira izgatott voltam – vallotta be.

Később az a kérdés is elhangzott az egyik újságírótól, hogy megcsókolná-e Rihannát, amire annyi volt a válasza, hogy majd meglátjuk, később viszont mikroblogján változtatott álláspontján: „Meggondoltam magam. Határozottan igen”

Ezen bátor kijelentés hatására pedig a TMZ nem volt rest megkérdezni a barbadosi pacsirtát, hogy ő viszonozná-e Miley közeledését, a válasz pedig így hangzott: „Persze, mondjátok meg neki, hogy hívjon fel”

Nem tudni, hogy valamelyik fél is komolyan gondolta-e volna a szavakat, amik elhagyták szájukat, de tulajdonképpen már egyáltalán nem lepődnénk meg, ha tényleg kiderülne, hogy nem vicceltek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek