Starity

A Tini mami lányának is megmutatja a pornófelvételt

2013. május 22. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrég pornósztárrá avanzsált realitysztár újabb meglepő kijelentést tett a napokban.

hirdetés
A Tini mami lányának is megmutatja a pornófelvételt

Farrah Abraham, akit a világ Tini mamiként ismert meg, nemrég vált pornósztárrá. A videóra, amit a Vividnél lehet megvásárolni, nagyon büszke, ám nemcsak ő, hanem a szülei is. Farrah állítása szerint rengeteg bókot kapott férfiaktól és nőktől egyaránt. Talán ezért is gondolta úgy, hogy a lányának is megmutatja majd a felvételt.

„Van egy babadobozom, amiben mindenféle dolgot összegyűjtöttem Sophiának: benne van az összes Tini mamik-DVD, a könyvem és természetesen a pornóvideóm” – mondta el Farrah a King Mac rádióshow-ban. A magyarázata is elég abszurdnak tűnik: „Nagyjából, ha 13-14 éves lesz, már túl lesz az első menstruáción, és azt mondja: »Mami, én úgy szeretnék egy barátot...« nos, úgy gondolom, akkor eljön majd ennek az ideje!”

Sokan támadják a lányt, többek közt Jennelle Evans, aki szintén Tini mamiként lett népszerű, és nem éppen makulátlan híréről ismert, valamint Chrissy Teigen modell is felemelte a hangját, mert szerinte nem kéne Farraht a pornófilmje miatt kedvelni, és egy nő nem ettől lesz nő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek