Starity

Sharon Osbourne visszatér a brit X-Faktorba

2013. május 22. 16:04   |   Szerző: Bence112233

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ITV hivatalosan is megerősítette, hogy Sharon Osbourne idén visszatér a brit X-Faktor tizedik évadába.

hirdetés
Sharon Osbourne visszatér a brit X-Faktorba

Amerikában tegnap, Nagy-Britanniában ma jelentették be a The X Factor zsűrijét. Ozzy Osbourne szókimondó és kiszámíthatatlan felesége, Sharon idén ismét mentor lesz az egyre kevésbé nézett műsorban. Nyílt titok, hogy ezzel a húzással akarják megmenteni a show-t a teljes kimúlástól, hiszen a nézettség 9 millióra esett vissza (Ez a szám egykor 16 millió volt.). Sharon ugyanis korábban már tagja volt a zsűrinek 2004-től 2007-ig, de az akkoriban új zsűritaggal, Dannii Minouge-gal nem igazán találták meg a közös hangot, így az asszony egy év közös munka után távozott a zsűriasztaltól, helyét pedig Cheryl Cole vette át.

A korábban zenei menedzserként tevékenykedő Sharon idén Tulisa Contostavlost váltja a zsűriben. Contostavlos maga jelentette be a távozását tegnap, amit azóta megerősítettek. A csere várható volt. Több személycsere nincs, a másik három mentor a korábbi évadhoz hasonlóan Gary Barlow, Nicole Scherzinger és Louis Walsh lesz.

A Rock First Ladyje korábban az America's Got Talent című műsorban is zsűrizett az NBC-n, Howie Mandel és Howard Stern mellett, ahonnan egy csatornával való konfliktusa miatt kellett távoznia. A 60 éves asszony botrányai borítékolhatóak, hiszen történt már olyan a korábbi évadokban, hogy élő adás közben kivonult a stúdióból vagy leöntötte vízzel az egyik zsűritársát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek