Starity

Brian May szégyenkezik Tom Jones döntése miatt

2013. május 23. 05:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás Queen zenekar gitárosa szerint nagyon lealacsonyító, hogy Tom Jones beszállt a The Voice-ba.

hirdetés
Brian May szégyenkezik Tom Jones döntése miatt

Brian May, a legendás brit rockbanda önmagában is legendás gitárosa támadó szavakkal illette a BBC tehetségkutató műsorát, a The Voice-t. Eddig sem rajongott a műsorért, de most különösen kivágta nála a biztosítékot, hogy a walesi származású, világhírű énekes, Sir Tom Jones is részt vett a produkcióban – May szerint Tom Jones túl jó ehhez.

A zenész a saját weboldalán osztotta meg a véleményét a rajongóival és kifejezte csalódottságát. Nemcsak a műsor formáját illette kritikus szavakkal, de Jones részvételét is. (Meglepő módon nem tett említést a többi hírességről, akik szintén megjelentek a The Voice-ban – Will.I.Am, Danny O'Donoghue vagy éppen Jessie J – igaz, egyikőjük sem birtokol akkora hírnevet, mint a női szívek egykori bálványa.)

May így írt: „Sajnálom, utálom, hogy ilyen negatív vagyok, de a The Voice a legunalmasabb, legostobább, leglehangolóbb műsor a televízióban. Ez egy hatalmas sértés mind a zene, mind az előadók számára. Gyűlölöm látni a nagyszerű Tomot, ahogyan ebben a cirkuszban közreműködik. Remélem, ez a pocsék műsor hamarosan természetes halállal múlik ki.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek