Starity

Billboard 2013: a fellépők legjobb és legrosszabb ruhái

2013. május 23. 19:07   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrég megrendezésre került Billboard Awards zenei díjátadó során néhány híresség is fellépett, lássuk, kiknek (nem) sikerült elkápráztatniuk a közönséget!

hirdetés
Billboard 2013: a fellépők legjobb és legrosszabb ruhái

A divat nem állt meg a vörös szőnyegnél – még az után is van miről beszélnünk, miután a hírességek bevonultak az MGM Grandba. A legtöbben lélegzetelállító produkciót nyújtottak, de mi most inkább a fellépők ruháira vagyunk kíváncsiak. Nézzük a legjobban és a legrosszabbul öltözött sztárokat, kezdve a legszebb fellépőkkel!

Christina Aguilera

Az énekesnő egy fekete, hosszú ujjú Versacét viselt, hozzá Herve Leger-szoknyát és Christian Louboutin-cipőket választott. Pitbull-lal legújabb közös dalukat, a Feel This Momentot adta elő. Alakja ismét a régi, s vonzóbb, mint valaha!

Justin Bieber

A fiatal tinicsillag is fellépett az esten, méghozzá a Take You című dalával. Különös szabású, „félkarú” motoros hatású dzsekiben lépett a színpadra, melyhez egy bőr, úgynevezett „ülepgatyát” vett fel.

Nicki Minaj

Nicki Minaj Lil Wayne-nel adta elő új dalukat, a High Schoolt. Egy pár szakadt harisnyában, fekete magassarkúban lépett a színpadra, fekete topban és baseballsapkában adta elő a dalt. Az összhatás ugyan kihívó, mégis a jó ízlésen belül van.

Selena Gomez

Selena Gomez nem hazudtolta meg magát, hiszen szexi hastáncosként adta elő legújabb dalát, a Come & Get Itet. Az aranyszínű fűző mellé hosszú, két oldalról nyitott ruhát választott, és természetesen a bindi sem maradhatott el az összeállításból – amivel egyébként nemrég kivívta az emberek nemtetszését.

A legrosszabb ruhák:

Jennifer Lopez

Ezt kapjuk, ha egy Muppet-babát keresztezünk egy Las Vegas-i fellépővel! Jennifer Lopez a Live It Upot adta elő élőben a Billboard színpadán, szőrös-tollas dresszéhez térd feletti csizmát választott, de az összhatás egyszerűen förtelmes.

Macklemore, Ryan Lewis

A seattle-i duó eléggé melléfogott az öltözék terén. Ismerjük be, egy ilyen nevezetes gálán előadni a Thrift Shop című dalukat ilyen szerelésekben, kész horror. Talán a reneszánszt szerették volna visszahozni egy kicsit a gálára? Mindenesetre a narancssárga öltöny igazi förtelemnek minősül.

Taylor Swift

Mikor már mind az gondoltuk, hogy Taylor Swift felnőtt, előáll egy kék, csillámos, unikornissal díszített, kislányos szereléssel. Ehhez szintén egy csillámos hajósnacit társított színes edzőcipővel – oké, elismerjük, hogy nem rossz, de nem egy ilyen neves eseményre való.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek