Starity

Sztárok és rajzfilmfigura-hasonmásaik II.

2013. május 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindannyiunknak voltak kedvenc mesehősei, még a sztároknak is. Cikkünkben tíz hírességet és gyermekkorunk kedvenc rajzfilmfiguráit hasonlítjuk össze.

hirdetés
Sztárok és rajzfilmfigura-hasonmásaik II.

Miley Cyrus

Az egykori Disney-hercegnő manapság nem a tehetségével kápráztat el minket, hanem botrányos külsejével. Mióta megszabadult hosszú hajkoronájától, egyre inkább hajaz egy madárijesztőre, mint egy nőre, akinek példát kéne mutatnia a mai tizenéves korosztálynak, akik felnéznek rá. Miley leginkább a Fecsegő tipegőkből ismert Cynthia babára hasonlít.

Nicki Minaj

Az eredetileg Onika Tanya néven született rapper mása a Pokémonból lehet ismerős nekünk, hiszen ő Jynx, kinek csókjától az ellenfél mély álomba szenderül. Mi nem szeretnénk kipróbálni ezt a csókosdit Nickivel.

Lady Gaga

A botrányhősnő ruhakölteményén és hajberendezésén meg sem lepődünk, hiszen őt ismerve tudjuk, ez még a szolidabb megnyilvánulása őrült stílusának. Az anyaszörny és Marge Simpson közti hasonlóság letagadhatatlan, olyannyira, hogy Gaga szerepet kapott a Simpson családban.

Amy Winehouse

Nem gondoljuk, hogy az aranytorkú Amy belsőleg is hasonlítana Hókuszpókra, de külsőleg megdöbbentő az egyezés. Az elhunyt énekesnőt a legnagyobb popsztárok között tartják számon, így nem csoda, hogy az unatkozó fiatalok célkeresztjébe került.

Bill Murray

Ha már a Hupikék törpikéknél tartunk, bemutatjuk Törpapa mását, Bill Murray-t. Az 1970-es évek közepe óta tevékenykedő színész csak hat gyermek édesapja, ezzel eltörpül Törpapa mellett.

Rihanna

A barbadosi szépség sem a visszafogott stílusáról híres. Évekkel ezelőtt őt is a Simpson család egyik szereplőjéhez, Balfék Bobhoz hasonlították. Akár ikrek is lehetnének, bár Ririt nehéz elképzelni baltával a kezében.

Britney Spears

Az amerikai X-Factor ex-zsűritagja ugyanolyan bájos, mint a Pindúr pandúrok legvisszahúzódóbb szuperhőse. Nem tudjuk, hogy az énekesnő 17 éves korában nézett-e még meséket, de már akkor magára ismerhetett Puszedli személyében az akkor indult nagy sikerű rajzfilmsorozatból.

Christina Aguilera

Napjaink legnagyobb és legfelkapottabb tehetsége is célponttá vált. Xtinát rengeteget kritizálták túlsúlya miatt, melyet nemrégiben sikerült is leadnia, de ennek ellenére gúnyt űztek belőle, és a Muppet Show Miss Piggy-jéhez hasonlítgatták.

Hayley Williams

Ha már a Muppet Show-nál tartunk, említsük meg a filmes változat betétdalát éneklő Hayley-t, akit gyermekkorunk kedvenc kémeinek egyikéhez, Samhez hasonlítgatnak. A frizura és a testtartás egyezik, már csak az öltözködés nem stimmel, de talán Hayley segít magán, a háttérben lévő kupiban biztosan talál egy-két göncöt, mely hasonlít Sam szerkójához.

Kim Kardashian

Nem tudjuk, és nem is akarjuk megtudni, Kim min ment keresztül, mikor a fotó készült, de nyilvánvalóan rájött magától is, melyik rajzfilmfigurára hasonlít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek