Starity

Eva Longoriáék örökbe akarnak fogadni

2010. augusztus 11. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született feleségek Gabrielája és férje, Tony Parker már régóta próbálkozik a gyerekvállalással, ám Longoriának eddig nem sikerült teherbe esnie; így az örökbefogadás mellett döntöttek.

hirdetés
 Eva Longoriáék örökbe akarnak fogadni

Bár házasságuk remekül működik, gyerekük még nincsen, de nagyon szeretnének. A sok sikertelen próbálkozás után már nagyon csalódottak lettek, ezért más megoldást keresnek. Eva Longoria nagy családból származik, három testvére van, ezért magának is mindig sok gyereket szeretett volna. Most egy testvérpárt szeretne örökbe fogadni, már fel is kért egy ügynökséget, hogy segítsenek neki — mint nyilatkozta egy magát megnevezni nem kívánó ismerős.

Parkerék egyébként korábban úgy nyilatkoztak, addig próbálkoznak, amíg Longoriának nem sikerül teherbe esnie, de ez a jelenlegi állapotban már nem így néz ki.

Eva és Tony Parker most nagyon lekesek, és már nagyon várják a választ, hogy vajon örökbe tudják-e fogadni a két kis csemetét, és ha igen, mikor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek