Starity

Tiszteletbeli diplomát kapott Ben Affleck

2013. május 26. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tiszteletbeli doktor lett az Argo rendezője: tegnap a Brown Egyetemen vehette át kitüntetését.

hirdetés
Tiszteletbeli diplomát kapott Ben Affleck

Ben Affleck büszkén lépett a Brown Egyetem pódiumára, hogy átvegye tiszteletbeli diplomáját egy ünnepélyes ceremónia keretén belül május 25-én, Providence-ben. A negyvenéves sztár öklét a magasba emelte, miután beszédet mondott a többi diplomásnak.

A színész hivatalosan is a szépművészetek hozzáértője lett, a diplomát a rendezői, színészi és produceri munkájáért kapta, valamint az emberjogokért tett előrehaladásáért.

2010 márciusában alapította meg az Eastern Congo Initiative alapítványt, nemrégiben pedig azzal került a magazinok hasábjaira, hogy a Toms cipőgyárral összefogott és cipőtervezésbe kezdett – minden megvásárolt darab után öt dollárral támogatják a nélkülözőket, és a rászoruló gyermekeknek cipőket is küldenek. Ezenkívül támogatója különféle jótékonysági programoknak is, mint például a Feeding America, a Paralyzed Veterans of America, az A-T Children’s Project és a Jimmy Alapítvány.


Fotó: FameFlynet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek